2777
2789
عنوان

از عروسی گرفتنم پشیمونم

262 بازدید | 12 پست

ی ماه پیش عروسیم بود که کلا عروسیم یهویی شد 

نه رقص دونفره تمرین کردم نه هیچی این همه خرج کردیم برا ی شب عروسی الان فیلمارو نگاه که میکنم رقصمو که میبینم میگم کاش عروسی نمیگرفتیم 

تو یکی از فیلما که دوستم با گوشبش گرفت داشتم نگاه میکردم ی زنی همش میگفت تمرین نکردن اصلا بلد نیست اینم که شنیدم کلا پشیمون شدم از عروسی گرفتن 😓

بیخیال مگه کنکوره که قبلش آدم بخواد تمرین کنه! رقصه دیگه ملت چه حرفایی میزنن

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر برای یه رقص 

به این فکر کن که

دخترای زیادی هستن که آرزوی لباس عروس و جشن عروسی رو دارن ولی الان سالها از ازدواجشون گذشته و حسرت میخورن 

پس خوشحال باش که تونستین و جور شد مراسم عروسی بگیرین 

ول کن سخت نگیر بخدا الان هیشکی رقص تو رو یادش نمیاد ما ام بنا به شرایطی عروسی مون هول هولکی شد ولی خودم الان یه مدته فیلم عروسی مو نگاه نکردم بخدا یادم نیس رقصامونو 😅😀 چه برسه به فامیل

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

بیخیال بابا ما هم رقص هماهنگ نداشتیم کلا بداهه رقصیدیم تانگو هم نداشتیم اصلا همو زیاد نمی‌دیدیم که تمرین کنیم😅تا دو روز قبل مراسم سر کار بودم بعدشم تا شب قبل عروسی در حال خرید و بدو بدو بودیم سر یه سری چیزا حرص خوردم الان میگم چه اشتباهی کردم باید فقط در لحظه لذت میبردم

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃