2777
2789
این سلفی احراز هویت چه سمیه واقعا امسال اضافه شدهتا دو سال پیش نبود

من سر اون ارایش کردم باورت میشه اخه عکس روی کارت دانشجویی هس چهار سال باهامه😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت رو چک کن دیگهکدوم دانشگاهی مگه؟

ازاد

هنوز ۷۲ ساعت پر نشده

بعد هنوز برا شهریه هم نگفتن داخل کانال دانشگاه فقط نوشته بعد از ۷۲ ساعت بیاین برای تکمیل ثبت نام

ثبت نام دانشگاه آزاد ورودی بهمن کی شروع میشه‌؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

ازادهنوز ۷۲ ساعت پر نشدهبعد هنوز برا شهریه هم نگفتن داخل کانال دانشگاه فقط نوشته بعد از ۷۲ ساعت بیای ...

ببین یه ۳ روز دیگه میری شهریه ات رو‌پرداخت میکنی و بعدش دانشگاه برات انتخاب واحد میکنه

نه منطورم اینه که ازاد تهران، کرج کجا؟

داخل اذر ماه

مطعمنید؟ من ریاضی دوازدهم رو پاس نکردم که انشالله دی ماه پاس میکنم ، میتونم واسه ورودی بهمن ،ثبت نام کنم ‌؟ میشه؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

از اواخر دی پیگیر باش، ولی معمولا از اوایل بهمن تا اواسط

پیگیر ثبت نام دانشگاه منظورته که باشم ؟

من الان متوجه نشدم میتونم برای ورودی  بهمن دانشگاه ثبت نام کنم یا نه؟🥲

نهههه از دی شروع میشه

من ریاضی دوازدهم رو پاس نکردم که انشالله دی ماه پاس میکنم ، میتونم واسه ورودی بهمن ،ثبت نام کنم ‌؟ میشه؟

مطعمنید؟ من ریاضی دوازدهم رو پاس نکردم که انشالله دی ماه پاس میکنم ، میتونم واسه ورودی بهمن ،ثبت نام ...

دانشگاه ازاد درس افتاده داشته باشی هم میتونی بری ولی به شرط تعهد مثلا تعهد میگی من تا فلان تاریخ مدرکمو کامل خدمتتون ارائه میدم

ازادهنوز ۷۲ ساعت پر نشدهبعد هنوز برا شهریه هم نگفتن داخل کانال دانشگاه فقط نوشته بعد از ۷۲ ساعت بیای ...

میشه بگی الان دقیقا چه مراحلی رو طی کردی؟ 

پیش ثبت نام انجام دادی و تو سایت خود دانشگاهت اطلاعات پر کردی و پرونده الکترونیکی درسته؟ فعلا نباید حضوری بریم؟

دانشگاه ازاد درس افتاده داشته باشی هم میتونی بری ولی به شرط تعهد مثلا تعهد میگی من تا فلان تاریخ مدر ...

جدا؟ امیدوارم اینطور باشه 

من رشته مدنظرم هم بدون کنکوره