khanom_nafis مدیر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 743 عنوان دعا با سوره برا نوشخوار فکری و افکار منفی چی خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 19 پست ؟ امروز | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8498 خودش نمک بزنی فکر کنم بهتر باشه نمیدونم برای مغز سرد و سودایی بوییدن عطر های طبیعی گرم مثل گل محمدی ... اسم دمنوشش چیهببخشید دیگه چیا برای گرم کردن مغز خوبه خیلی اذیتم حافظم شبیه حافظه نوزاد شده هیچی یاذم نمیمونه حتی طاده ترین موضوعات خیلی احمق شدم استرسی و عصبی خودمم نمیدونم
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 48585 اسم دمنوشش چیهببخشید دیگه چیا برای گرم کردن مغز خوبه خیلی اذیتم حافظم شبیه حافظه نوزاد شده هیچی یاذم ... ببین علاوه بر اینا نگار یه ماساژ سر هست که خیلی عالیه یه دوره بری و اینکه حجامت سر دکتر مینویسه حالا خودت یه دکتر طب سنتی بری برات مینویسه خودشدمنوشش اسم نداره گفت اینارو با هم دمکن بده بخوره 5 تا عناب بقیه هم هرکدوم دو قاشق مربا خوری بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8498 ببین علاوه بر اینا نگار یه ماساژ سر هست که خیلی عالیه یه دوره بری و اینکه حجامت سر دکتر مینویسه حالا ... نمیتونم دکتر طب سنتی برم خانواده یکم سخت میگیرن گفتم کارایی که میسه تو خونه کرد رو انجام بدم خودمم نمیدونم
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 48585 نمیتونم دکتر طب سنتی برم خانواده یکم سخت میگیرن گفتم کارایی که میسه تو خونه کرد رو انجام بدم تا اونجا که من میدونم همیناست و اینکه میگن گوشی و امواج و اینا خودش سودا رو زیاد میکنه تو مغز باید سعی کنی کمش کنی بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8498 تا اونجا که من میدونم همیناست و اینکه میگن گوشی و امواج و اینا خودش سودا رو زیاد میکنه تو مغز باید س ... ممنون عزیزم ♥️ خودمم نمیدونم