2777
2789
خودش نمک بزنی فکر کنم بهتر باشه نمیدونم برای مغز سرد و سودایی بوییدن عطر های طبیعی گرم مثل گل محمدی ...

اسم دمنوشش چیه

ببخشید دیگه چیا برای گرم کردن مغز خوبه خیلی اذیتم حافظم شبیه حافظه نوزاد شده هیچی یاذم نمیمونه حتی طاده ترین موضوعات خیلی احمق شدم استرسی و عصبی

خودمم نمیدونم 

اسم دمنوشش چیهببخشید دیگه چیا برای گرم کردن مغز خوبه خیلی اذیتم حافظم شبیه حافظه نوزاد شده هیچی یاذم ...

ببین علاوه بر اینا نگار یه ماساژ سر هست که خیلی عالیه یه دوره بری 

و اینکه حجامت سر دکتر مینویسه حالا خودت یه دکتر طب سنتی بری برات مینویسه خودش

دمنوشش اسم نداره گفت اینارو با هم دمکن بده بخوره 5 تا عناب بقیه هم هرکدوم دو قاشق مربا خوری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین علاوه بر اینا نگار یه ماساژ سر هست که خیلی عالیه یه دوره بری و اینکه حجامت سر دکتر مینویسه حالا ...

نمیتونم دکتر طب سنتی برم خانواده یکم سخت میگیرن گفتم کارایی که میسه تو خونه کرد رو انجام بدم 

خودمم نمیدونم 

نمیتونم دکتر طب سنتی برم خانواده یکم سخت میگیرن گفتم کارایی که میسه تو خونه کرد رو انجام بدم

تا اونجا که من میدونم همیناست و اینکه میگن گوشی و امواج و اینا خودش سودا رو زیاد میکنه تو مغز باید سعی کنی کمش کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲