2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این برا زن حامله نبود؟

واسه اونم هست تو بارداری هم 40 تا یس به 40 تا انار میخونن میخورن کلا خیلی خواص داره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چه خواصی عزیزم

مثلا طب سنتی برای نشخوار فکری تجویز میکنه چون مغز گرم میکنه و برای چیزای ذهنی خوبه 

بعد واسه یه سری مشکلات ماورایی میگن خوبه حلش میکنه 

کلا انار که خاصیت زیادی داره وقتی یس بهش بخونی چون هر چیز حافظه داره و روش تاثیر میذاره قطعا تاثیرش چند برابر میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مثلا طب سنتی برای نشخوار فکری تجویز میکنه چون مغز گرم میکنه و برای چیزای ذهنی خوبه بعد واسه یه سری م ...

اب انار بهتره یا خودش

عزیزم من مغزم سرده و سوداوی شدید شما میدونی چیکار کنم لطفا بگو🙏🏻

خودمم نمیدونم 

اب انار بهتره یا خودشعزیزم من مغزم سرده و سوداوی شدید شما میدونی چیکار کنم لطفا بگو🙏🏻

خودش نمک بزنی فکر کنم بهتر باشه نمیدونم 

برای مغز سرد و سودایی بوییدن عطر های طبیعی گرم مثل گل محمدی یا گل نرگس و اینا خیلی عالیه مخصوصا قبل خواب هی بو کنی یا بزنی به بالش

دود کردن اسفند خوبه مغز گرم میکنه 

یه دمنوشی هم دکتر داده چون همسر من این مشکل داره یه مدته میدم بخوره تو دمنوشش افتیمون و برگ کاسنی وعناب و اسطخدوس و چای کوهی هستش من دم میکنم میدم بخوره