2777
2789
عنوان

دخترم هر چی ببره مدرسه با دوستاش تقسیم میکنه چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 33 پست
عزیزممم نازی 😄 ولی خوب کردی کارت نباید بدی بهش. حق داری واقعا. برادرزاده منم همینه هیشکی بهش هیچی ...

بعضی بچه ها از سن کم گرگن

بچه های ما ساده😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
مرسی عزیزم از راهنماییتمثلا میگه فلان دوستم زنگ دوم خوراکی نداشت گشنه بود من نصف کردم بهش دادم. نبای ...

خواهش می‌کنم عزیزم. وقتی میگم کاری بهش نداشته باش، منظورم بی‌تفاوتی نیست، بلکه «داوری نکردن» کارشه.

ببین، دخترت داره از خالص‌ترین بخش وجودش، ینی همدلی و بخشندگی، با دوستش تعامل میکنه و اینو تجربه میکنه. اگه تو هر بار بگی «آفرین، کار خوبی کردی»، این کارشو تبدیل میکنی به یه رفتاری برا اینکه تایید مادر رو بگیره و اون رو از درونش به بیرون منتقل می‌کنی. اون‌وقت ممکنه دفعه بعد برا جلب توجه شما یا گرفتن همین تشویقت این کارو بکنه، نه برا اون حس قشنگ درونیش که داره تجربه میکنه. ولی نه اینکه بی تفاوت باشی 

مثلا میتونی به جای تشویق مستقیم، با یه سوال ساده، اون حسشو عمیق تر کنی مثلا آروم بهش بگی وقتی دیدی دوستت گرسنه‌ست و تو بهش ساندویچ دادی، چه حسی داشتی؟. این باعث میشه  به درون خودش نگاه کنه و مثلا بگه حس خوبی داشتم. اون لحظه، اون حس خوب درونی به عنوان پاداش اصلی این عمل در روحش ثبت میشه، نه تایید بیرونی تو. اینجوری نه تنها مانع نشدی، بلکه بهش کمک کردی تو درون خودش ریشه این رفتارو پیدا کنه و رشد بده... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش می‌کنم عزیزم. وقتی میگم کاری بهش نداشته باش، منظورم بی‌تفاوتی نیست، بلکه «داوری نکردن» کارشه. ...

یک دنیا ممنون خیلی ارزشمند بود

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید