2777
2789
عنوان

دخترم هر چی ببره مدرسه با دوستاش تقسیم میکنه چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 33 پست
دختر من پنج سالشهدوستاش هیچی بهش نمیدندختر من خودش نمیخوره میده به اوناحتی کارت بانکی داده بود بهشون ...

😆😆

وای این برادرزاده منه اونم دوستاش چیزی بهش نمیدن.

خوراکی میبره میده دوستاش اونام میخورن این گشنه میاد خونه🤣 مادرش میگه خب خودت بخور گشنه نمونی خره حالیش نمیشه ۹ سالشه. حتی مداد پاک کن و بقیه  مادرش خسته شد از دستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ چ قلب قشنگی داره 😍لابد کسی تو کلاسشه ک چاشت نداره البته شایدم قلدری ک خوراکی بچتو میگیره 😐

نه قلدری نمیکنن خودش ماشالله کمربند مشکی تکواندو داره

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

پسر منم پارسال این اتفاق افتاد. کارت بهش دادم دیدم زنگ تفریح تند تند برام پیامک میاد😂 هی قربون صدقش ...

دقیقا همینطوری شد😂😂

پدرش میگف به خدا میدونم خودش نمیخوره داره برا بقیه میخره

اومد خونه گفت کارتو دادم به دوستام😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دختر من پنج سالشهدوستاش هیچی بهش نمیدندختر من خودش نمیخوره میده به اوناحتی کارت بانکی داده بود بهشون ...

ای خدااا😂😂😂خیلی باحاله

نباید اینقد تشویقش کنی یا نظر بدی. باید به حال خودش بذاری. تشویق شما باعث میشه کم کم‌از خود واقعیش ف ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

مثلا میگه فلان دوستم زنگ دوم خوراکی نداشت گشنه بود من نصف کردم بهش دادم. نباید بگم کار خوبی کردی؟ یا اینکه بگم کارش درسته؟

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
میترسم عادت بدی بشه تو بزرگ سالی

من خودم همیشه تغذیه زیاد براش میزارم.ولی نگرانی من اینه اکثرا نمیخوره.میگم نکنه پیش کسی غذا میخوره یا کافه چیزی بگیره خودش میگه نه.دختر خوش خوراکیه نمیدونم چرا خورتکی ها نمیخوره فقط مغزو اجیل یا موز باشه میخوره لقمه هاش نه

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

پسر منم پارسال این اتفاق افتاد. کارت بهش دادم دیدم زنگ تفریح تند تند برام پیامک میاد😂 هی قربون صدقش ...

ای خدااااا دست این بچه ها😂😂😂😂

😆😆وای این برادرزاده منه اونم دوستاش چیزی بهش نمیدن.خوراکی میبره میده دوستاش اونام میخورن این گشنه ...

من کارتو ازش گرفتم دعواش کردم

اخه دقیقا دو روز قبلش از یکی از دوستاش دستمال خواسته بود

دختره گفته بود نمیدم بگو مامانت بخره😐

حالا این طفل ساده ی من کارت داده بود اینا😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دلیلش رو بپرس چون پسر استان هم اصرار داشت باید برا دوستش هم غذا ببره مامانش پیگیری کرد فهمید به عنوا ...

اره آفرین این یه خصلت بدی گه داره باج میده که طرف باهاش دوست بمونه

😐

بله؟!

ای جانم معلومه دلش بزرگه و قطعا در اینده ازدواج کنه خونش همیشه مهمونه و سفره دار من خودم اینجوری بودم همیشه همه چیو با دوستم تقسیم میکردم حتی یه بیسکوییت کوچیک 

چرا میخوای جلوشو بگیری اتفاقا بذار از الان مهربونی کردنو بدونه البته نه به جایی برسه که بخواد ازش سو استفاده بشه مثلا دوستش هیچی نیاره همش از این بگیره 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
من کارتو ازش گرفتم دعواش کردماخه دقیقا دو روز قبلش از یکی از دوستاش دستمال خواسته بوددختره گفته بود ...

عزیزممم نازی 😄 

ولی خوب کردی کارت نباید بدی بهش.  حق داری واقعا. برادرزاده منم همینه هیشکی بهش هیچی نمیده حتی پاک کن خیلی دلم سوخت.

شما میتونی بعضی روزا بهش پول نقد بده ک چیزی خواست بخره البته اگه بتونه مدیریت کنه 

بچه خواهرم میرفت بوفه خوراکی بخره بقیه پولو بهش تخم مرغآب‌پز میداد 😆

لامصب همه یجوری دارن کلاهتو بر میدارن.