2777
2789

یادم نیست

چشممو خیلی گرفت ولی سعی کردم نگاش نکنم

بیشتر صورتشو دیدم 

ولی هی سعی میکردم نگامو بدزدم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبی پر رنگ بوددد 

با شلوار بگ

با یه دستبند نقره ای ظریف.

ریشاش درومده بوددد

هعی

خوشگل بودددد و حس خوب میداد

همکلاسی دانشگام بود

زیاد چش تو چش میشدیم بی صدا میفهمیدیم چی تو دلمونه

ولی هیچ کدوم مطرح نکردیم!!

یادم نیستچشممو خیلی گرفت ولی سعی کردم نگاش نکنمبیشتر صورتشو دیدم ولی هی سعی میکردم نگامو بدزدم

منم نگاش نمیکردم فقط یه ثانیه دیدمش همه چیو آنالیز کردم 😂

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

واقعا من همیشه تعجب میکنم شما چطور دلتون میاد همچین چیزایی پشتشون بگین؟ غریبه هم اینکارو نمیکنه

لیاقت کسی که خیانت میکنع خیلی بدتر از این حرفاس

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

اسم لباسشو گذاشتم بودم سوسکی😬،یه ست زمستونی مشکی بود با خط سفید هنوزم دارش

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اسم لباسشو گذاشتم بودم سوسکی😬،یه ست زمستونی مشکی بود با خط سفید هنوزم دارش

کفشاشم سفید و اسپرت بود معلوم بود اصلن🤣🤣🤣

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟