2777
2789

پاییز بود خیلی سرد بود کاپشن ابی و شلوار جین کفش مشکی فقط یه لحظه نگاهش کردم ….. ۱۵ سال پیش …

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق یادم نیست ولی میدونم خیلی لباسش زشت بود . کلا همه چیزش برام زشت بود   . مثه فیلم هندیا عاشق شدم   .نفرت تبدیل به عشق شد

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد
دقیق یادم نیست ولی میدونم خیلی لباسش زشت بود . کلا همه چیزش برام زشت بود . مثه فیلم هندیا عاشق شدم ...

تعریف کن چجوری اشنا شدین بعد چجوری عشق به وجود اومد

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

تعریف کن چجوری اشنا شدین بعد چجوری عشق به وجود اومد

بابت این شرکتهای فروش زنجیره یی بادران بود که همو دیدین.

من اولین باری بود جایی وارد میشدم که تعداد مردها برابری میکرد با خانوما. و کلا از آقایون بدم میومد . از شوهرم دیگه شدیدتر از همه . چون چند بار منو ضایع کرده بود . بعد ها فهمیدم خواسته نمک بریزه . ولی نمیدونه نفرتم ازش بیشتر میشد. خیلی طول کشید که عاشقش شدم . چون کلا اون هم رفتارشو تغییر داد

بابت این شرکتهای فروش زنجیره یی بادران بود که همو دیدین.من اولین باری بود جایی وارد میشدم که تعداد م ...

همیشه عشقای بزرگ میگن با نفرت شروع میشه 🥲🥹🥹🥹

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

همیشه عشقای بزرگ میگن با نفرت شروع میشه 🥲🥹🥹🥹

سه ساله ازدواج کردیم. یک سال تمامه که جدی اقدام بارداری کردیم اما نشده . 

هر دو خانواده منتظرن یه عیب ازمون ببینن .

تقریبا رسیدنمون بهمدیگه با فشار روحی و روانی همراه بود . سخت رسیدیم . 

تاالان بچه نداریم . 

میدونم خدا  هر زمان لازم باشه بچه میده .

فقط دعا کن قوی باشم حرف دیگران روم تاثیر نزاره

سه ساله ازدواج کردیم. یک سال تمامه که جدی اقدام بارداری کردیم اما نشده . هر دو خانواده منتظرن یه عیب ...

حتما عزیزم براتون همین الان صلوات می‌فرستم 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم