2777
2789
عنوان

خواستگار افتضاح خواهرم

614 بازدید | 31 پست

یه همسایه داریم بسیار آدم محترمی هستن از اونایی که خیلی حساس و سخت گیر هستن نطم تو ساختمون مهمه براشون و کلی چیزا 

خلاصه اینا از ما برا خواهرم خواستگاری کردن برا بچه برادرشون

ما هم با دیدی که به اینا داشتیم گفتیم اینا هر کسی رو معرفی نمیکنن خواهرمم خواستگار کلی داره هر کسی رو قبول نمیکنه بره حرف بزنه خلاصه قرار دیدار گزاشتیم نگم براتون

واویلا حالا خانواده ما همه مذهبی همسرم رو اینا دیدن نیمی از فامیلای مارو دیدن تو چ تیپ و شخصیتی هستن 

پسر اومد اول با کلی تاخیر اون به کنار حتی به خودش زحمت عطر زدن نداده بود با بوی گند سیگار تاتو از بالا تا پایین تیپشم که نگم براتون یعنی دهنمون وا موند تحصیلاتم که به کنار دیپلم نداشت  نمیگم اینا ملاکن اما بالاخره یه چیزایی باید تو ظاهر معلوم باشه اهل مشروب و اینا هم که بود حالا میگم این هیچ

خلاصه از این همسایه این معرفی بعید بود خواهرمم کلی ناراحت شد حالا خودمم همش خود خوری میکنم که برم بهشون بگم دیگه از این معرفی ها نکنن برا دختر مردم 

میخوام یه چی بگم دلم خنک شه چی بگم نظرتون 

اصلا از این آدم چنین معرفی بعید بود 

من باشم به خنده میگم که شما چه فکری کردی همچین ادمی به ما معرفی کردی در ما چه دیدی اگه به اینجور شوهر بود خواهرم الان کی شوهر کرده بود 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودتون سوالاتی که لازم بود رو باید از قبل می‌پرسید، مطمئن می‌شدین که خانواده‌ها با هم تناسب دارن بعد اجازه می‌دادین بیان. الان واقعا درست نیست برین چیزی بگین

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

همسایه ها معرفی هاشون کلا خیلی عجیبه

ما یکی رو میشناسم شوهرشو همسایشون معرفی کرد دختره شوهرشو حتی تو خوابشم نمیدید همسایشون هم دله دزدن همشون😂😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
مگه این مدل پسرام سنتی ازدواج میکنن

حتما از اون تیپ پسرایی بوده اهل همه چی گفتن زنشم میدیم ادم میشه که دختره مردمو بدبخت کنن فقط 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بنظرم چیزی نگید بهتره چون هرکسی یه سبک زندگی داره 

و این واقعا توهین هست به خاستگار خواهرت و واقعا خدا هم خوشش نمیاد شما اینقد خودتونو دست بالا بگیرید و فک کنید که پسر مردم یه آشغال به تمام معنا بوده 

واقعا اگه مذهبی هستید باید از قضاوت کردن در مورد دیگران ترس داشته باشید گلم

شما خودتون سوالاتی که لازم بود رو باید از قبل می‌پرسید، مطمئن می‌شدین که خانواده‌ها با هم تناسب دارن ...

بابا من نمیدونستم اینجور معرفی میکنن انقدر بهشون مطمئن بودم اصلا یادم رفت چیزی بپرسم حالاهمیشه خواستگار میومد اول کلی سوال میکردم بعد میگفتم

بنظرم چیزی نگید بهتره چون هرکسی یه سبک زندگی داره و این واقعا توهین هست به خاستگار خواهرت و واقعا خد ...

نه والا ما خودمون رودست بالا نگرفتیم من به همسایمون گفتم برا ما مهم اخلاق و کردار و شخصیت طرفه حتی خواهرم گفت تاتو داشت اشکال نداره اما اینکه یه عطر به خودش نزده این یعنی یی احترامی 

با بوی گند سیگار اومده 

بنظرم چیزی نگید بهتره چون هرکسی یه سبک زندگی داره و این واقعا توهین هست به خاستگار خواهرت و واقعا خد ...

عزمزم اتفاقا ما اصلا قضاوتش نکردیم اولش که از دور اومد خواهرم گفت آبجی تیپش. به ما نمیخوره گفتم تیپشو نبین شاید اخلاق و کردارش خوب باشه برو حرف بزن باهاش که گفته بود اهل مشروب و فلان و فلان هستم دیگه وقتی خودش گفته چ قضاوتی عزیزم😊