2777
2789

من خانواده ندارم هیچ جوره حامیم نیستن میخوان منو از خونت فقط بندازن بیرون نگید درس بخون برو دانشگاه خوابگاه گفتنش راحته ولی با کدوم پول کدوم حمایت؟؟؟

۱۹ سالمه دارم با یه مرد ۴۰ ساله ازدواج میکنم دوسش دارم خیلی ام دوسش دارم ولی فقط با قلبم با عقلم نه

این مرد هیچی نداره حقوقش کلا ۲۰ ۲۵ تومنه 

درسته وکیله‌کارگذاره بهمم قول داده میخواد بره توی شرکت مدیر بازرگانیش بشه درامدش دو سه برابر بشه اما نمیدونم واقعا میشه یا نه

الان نامزدیم‌هفته ای ۱ بار به زور همو میبینیم ماشینش خرابه فقط جای نزدیک میریم اصلا واسم خرج نمیکنه

با اینکه میگه موقتیه و قراره وضعم بهتر بشه

حق من بخدا این نبود💔

اون از بچگیم ۲۰ سال بدرفتاریو دردو مرضو بی پولیو حسرت کشیدم اینم از بعد از ۲۰ سالگیم 

چقدر به خدا التماس کردم یه مرد خوب بهم‌بده جبران تموم بدبختیام خدایا دستت درد نکنه همین بود جواب تموم التماسام؟؟

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اون ۲۰ ۲۵ تومنم همشو به مامانش و خواهرزاده هاش کمک‌میکنه چون باباش فوت شده یعنی اصلا هیچی!!

خودت فکر میکنی بدردت میخوره با این اوصاف؟ خودتو از چاله در بیاری بندازی تو چاهی که هیچ راه فراری نداره

خدایا برای همه چی شکرت

دختر خواب خانما عزیز 

قبل از ازدواج چشم هاتون باز کنید تازه دوتا چشم قرض کنید شرایط ببنید بعدش تصمیم گیری کنید بعد از ازدواج حتی باید یک چشم ببندید . بعد از ازدواج نقش یک دختر فدا شده بازی نکنید این هشدار ها دیدی و تصمیم گرفتی 

اختلاف سنی بعد از ازدواج یهو پیش نیومد که 

خواهر من داری از چاله خودتو میندازی تو چاه که. 

بابا صبر کن سنی نداری که میدونم شرایط سخته ولی بعد ازدواج بخدا بدتر ازینه تو هنوز 30 سالت نشده اون 50 سالشه حال هیچیو نداره تو تازه اول جوونیته. 

نکن با خودت اینکارو. 

اگه میتونی برو سرکار ولی خواهش میکنم با این آدم ازدواج نکن موقعیت های بهتریم پیدا میشه 

غیر اختلاف سنی کلی درد سر داره طرف. حقوق کم و خسیس و حامی خانواده بیچاره نکن خودتو . به این خیال نباش یهو تو ۴۰ سالگی بشه مدیر بازرگانی حرف مفت زده. درس نمی‌خونی برو سرکار فروشندگی منشی چه ازدواج بی هدفیه آخه 

از اون ۲۰ ۲۵ تومنم همشو به مامانش و خواهرزاده هاش کمک‌میکنه چون باباش فوت شده یعنی اصلا هیچی!!

من جات بودم زنش نمیشدم هر روز تو خونه کتک بخوری تا یه خواستگار خوب برات بیاد بهتره تا با این ازدواج کنی

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ببین از این ازدواج بگذر داری زن پیرمرد میشی چی و بدست بیاری 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اگ پولدار بود میگفتم اشکال نداره بلاخره تو راحتی بیفتی

ولی پول نداره ولش کن یا حداقل باهاش سر زندگی نرو فعلا ببینم راست میگه وضعش خوب میشه

بعدشم وقتی بهت پول جیبی نمیده خرج نمیکنه پولاشو میده مادرش از اون برات شوهر درنمیاد دختر خوب 

فکر نکن درست میشه بدتر میشه ولی درست نه