2777
2789
عنوان

میشه بیاید خواهش میکنم🥲

120 بازدید | 14 پست

همه چی خوب بود یهو یه ساعت بعد بهم گفت اعصابم خورده تنهام بذار برو بخداب

بنظرتون چکار کنم دلیلش چیه اصلا باید بهش پیام بدم یا نه🥲

فقط اینو میدونم که وقتی اعصابش خورده اصلا حوصله نداره هیچوقتم نمیگه چشه

نه کاری نکن...

مردا وقتی حالشون بده بزار تنها باشن...خودشون آروم میشن میان پیشت...

نهایتش پیام بده بگو ( عزیزم من به اینکه میخوای تنها بشی احترام میزارم و درکت میکنم ولی هر زمان نیاز داشتی یکی کنارت باشه من کنارتم، مراقب خودت باش )

همین و تمام 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا شیطونی میکنه و برای اینکه شک نکنی خودشو ازت دور میکنه و این بهانه ها رو میاره

یعنی تمام وقتایی که باهام خوبه الکیه؟🥲

از رو چه حسابی با اطمینان این حرفو میزنید

می‌دونم دوسش داری ولی اولویتت خودت باشه و هرگز برای کسی غیر از شوهرت زمان نذار :)🫂

اخه ما به قصر ازدواج باهمیم فقط من شرایط کنکور و خانوادم باعث شدن نتونه بیاد جلو فقط منتظره من قبول شم🥲

هرجند واقعا نمیدونم راست میگه یا نه:)

اخه ما به قصر ازدواج باهمیم فقط من شرایط کنکور و خانوادم باعث شدن نتونه بیاد جلو فقط منتظره من قبول ...

فقط به خدا توکل کن همین دعاهای مجرب ازدواج هم بخون ولی هیچ اطمینانی نیست که ببینم راست میگه یا نه برای همین میگم که انرژی و وقت نذار :)🌱🤍

به عواقبِ کارهات فکر کن(: