2777
2789
عنوان

به رشته دلخواهم رسیدم به هدفمم رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 24 پست
موفق باشی ☺️

فدات هم چنین💛

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک کردم پزشکی امتحان تخصص دادی قبول شدی . عزیزم دندون که جز اف ترین رشته هاست .اگه میومدی پزشکی ...

ولی اصلا موضوع تاپیک من این نبود که به خاطر حجم درسا از رشتم خستم !!

گفتم با اینکه رسیدم به ارزوم ولی احساس خستگی درونی میکنم و شاد نیستم 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

زنده باشی ان شاءالله منم بزودی بیام بگم دخترم رشته دلخواهش قبول شده دلم براش تنگ میشه میخواد بره ق ...

ایشالله هر چه سریع تر این اتفاق میفته از صمیم قلبم ارزوی قبولیش و دارم 💖

ترم اول دانشگاه از کی شروعه

من ایران نیستم ماله ما ۱ ماهه شروع شده

ولی اصلا موضوع تاپیک من این نبود که به خاطر حجم درسا از رشتم خستم !!گفتم با اینکه رسیدم به ارزوم ولی ...

نمیدونم من واقعیت این طور برداشت کردم چون گفتی جزوه و چمیدونم دوباره درس خوندن و این چیزا .