2777
2789

سیاه و خیلی وقتا ناراحت شدم

ولی تو جمع خانومانه همکارا

یکیشون گفت با اینکه سیاهی ولی زرنگی

سه روزه بخاطر این حرفش سرم درد می‌کنه و فکرم مشغول 

طبیعی یا من حساسم؟

و جای من بودید چ کار میکردین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم

دفعه بعدم حتما دلخوریتو نشون بده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چطوری نشون بده م

بگو چه طرز حرف زدنه مگه سبزه بودن چشه مگه تو سفیدی خودت انتخاب کردی بزن تو ذوقشون😑

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دوست منم سبزه بود خیلیا بخاطر بیشعوری مسخرش میکردن متاسفانه. ولی اون همیشه میگفت باز خوبه من فقط پوستم سیاهه تو ک هم ذاتت سیاهه هم عقلت کمه میخوای چیکار کنی؟

خیلیم جدی میگفتا ، طرف دهنشو میبست قشنگ 

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍