2777
2789
عنوان

شما دیدید کسی تقاص پس بده🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 43 پست

آره خیلی بد 

شوهرم با یکی شریک بود و پولشو و حقشو خورد و کلییی بلا های مختلف.

خیلی گریه کردم بعدس گفتم سپردمت به خدا شوهرمم میگف اون پول حق من بود حلال نمیکنم.

چن ماه بعدش خانومش حامله شد و توی سونو گفتن که مشکل ژنتیکی داره بچه شون. حالا خدا رو شکر بچشون سالم شد ولی چندین برابراون پول به واسطه ی سونو و آزمایش و فلان ازش دراومد و تا بدنیا اومدن بچه هم استرس کشید‌. بعدشم که دیسک کمرش پاره شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از یک پسر خوشم اومد و متاسفانه بهش پیشنهاد آشنایی دادم ... با هم حرف میزدیم اون از زوی ترحم به من قبول کرد ... اما دوستم نداشت ولی من عاشقش بودم ...چون غیرتی بود ... چون میدیدم اصلا با خانم ها گرم نمیگیره و عاشق این اخلاقش شده بودم... خیلی اذیتم میکرد یا فحشم میداد اما من سکوت میکردم ... سعی میکردم بخاطر مشکلات خلنوادگی که داره درکش کنم ... خودم اقسردگی گرفتم و تو یکسال فقط سه بار ازش محبت دیدم ... شب اخری بهم گفت به غیر از تو با چندین دختر دبگه تو رابطه هستم ... اون موقع قلبم شکست و تو دلم گفتم خدایا هرچی سرم اومد سرش بیاد تا بفهمه من چی میکشم... فقط بهش گفتم امشب رو یادت بمونه ....

سه ماه بعد سراغم اومد گفت وقتی که رفتی اصلا نفهمبدم چرا اما خونه و مغازه ام رو فروختم ... تو فرشته بودی و من نفهمبدم منو ببخش و فرصت بده ... شاید باور نکنی اسی اما سه سال یعنی سالی یکبار به امید اینکه بخشیده باشمش بهم پیام میده حتی بهم کفت با عکست حرف میزنم 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

زیاد با جزئیات نمیگم 

یکی از فامیلامون علیه یک بنده خدایی که وضعیت مالیش خوب نبود رفت تو دادگاه شهادت دروغ داد و قسم دروغ خورد . چند وقت بعدش تصادف کرد و الانم قطع نخاع شده . خیلیییییی آدم کثیف و خبیثیه واقعا  هر چقدر از  شیطان بودن خودش و خانوادش بگم کم گفتم . البته گناهان خیلییی زیاد و البته بدی کرد شاید با این تصادف تقاص اونا رو داره پس میده 

کاش میشد برگردم گذشته و از تک تک لحظات و چیزایی که دارم لذت ببرم . قدر داشته هاتونو بدونید✨️

چراپول دادین نشناخته

اشنا بوذ کشاورزه با پولمون کار می‌کرد سر سال از محصول میداد

پارسال گفت چک دارم و کود و.. گرفتم کمک کنید محصول ثمر بده جبران میکنم

اومده میگه محصولمو دزدیدن منم شکایت نکردم و... 

آمار درآوردیم دروغ میگه

خونه خریده با پول محصول

امشب مادرش قرآن پاره کرد که دخترم پول نداره

الهی همون قرآن تقاص ما رو بگیره ازش

مادر اینقدر خدا نشناس معلومه چه لقمه ای داده دخترش

اعتقادی ندارم

نه کارما 

نه آه و نفرین 

به هیچکدوم اعتقاد ندارم 

به نظرم کسی هم که میگه نه طرف تقاص پس میده به خاطر اینه که اون کسی که بهش ظلم شده همش منتظره یه اتفاقی برای اون ظالم بیفته تا چیزی میشه میگه دیدی آهم گرفت 

در صورتی که اتفاق بد برای همه میفته 

و اگر این چیزا وجود داشت الان هیچ ظالم و مفسدی وجود نداشت 

اتفاقاً اینطور آدما خیلی‌ هم زندگیشون گل و بلبل هست 

این کاربری دومم هست 

کلا هرکس ب من بدی می‌کنه چون من عادتمه فقط پیش خدا گریه میکنم دلم تازه عین شیشه و حتی ناراحتم بشم ب ...

دقیقا حرف دل منو زدی 

هر کسی  دلمو شکسته ده برابرش خدا سرش آورده 

چون واقعا من خودم دوست ندارم بدی کردن رو