2777
2789
تیارا پس از جریان های این مدت بیخبری حتی نینی یار 4 😂😂😂 

شانس نبودم چی گفتن؟

اگه نی نی یارا فحش رکیک بلدن من خیلی استعداد دارم درخواست بدم. بعد از ذرت مقام دوم میارم نمیتونم با ذرت رقابت کنم خخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه جوانمرد نی نی یار ۴ بود

نه بابا 

یه روز یکی تاپیک زد فلان عطر خریدم چقدر خوب بود به به ک چه چه 

بعد کاربرها گفتن داری تبلیغ میکنی 

یهو یک نفر پست ءذاشت کی تبلیغ کردم و اسم سایتی نیاورده شما زنها مغز نخودی و....... که اسم کاربری نوشته بود نینی یار 4 

نگو حواسش نبود با اون کاربریش پست بزاره با کاربری نینی یار 4 از حولش که میخواست جواب کاربرها بده پست گذاشت دستش رو شد سایت ریخت بهم همه شاکی بودن حالا تبلیغش و کاربری دیگه اش به کنار چرا توهین کرده به زنها مگه خودش زن نیست و......

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
نه بابا  یه روز یکی تاپیک زد فلان عطر خریدم چقدر خوب بود به به ک چه چه  بعد کاربرها گفتن ...

وای وایییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  دمت گرم نصف شبی  سوژه دادی🤣🤣🤣🤣🤣😋🤣🤣🤣🤣🤣خدا دست تک تک نامردان اون‌موقع رو رو کنه دلمون شاد شه

بده باد ببره همونکه هستیو داد بزنش👻

یه شبم همه ریختن تو پیج سامی بیگی دیوونه ها😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

خلاصه که اسایشگاه نبود که رسیدگی کنه

دیوونه ها پخش شدن همه رو دیوونه کردن😆😆😆😆

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

آقا آشنایین همتون 😃🤔 توت فرنگی و یوکابد و *آناهیتا* و پفک نمکی هم تو آسایشگاه بودن؟ یادمه خیلی تاپیکا میزدن واسه جمع شدن کاسه کوزتون 😒 یا میرفتن تو مشکلات کاربری میگفتن اینارو بترکونین 😑 

تیارا رو یادم اومد 😝 خوش برگشتی

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.