2777
2789

خیلی دوست داررم وضعیتم رو بدونم .

حس میکنم از رحمت الهی طرد شدم خدای نکرده 

البته ناامیدی از رحمت خدا گناه کبیره س 

و من امیدوارم .

نماز قضا زیاد دازم ولی نمیدونم چیکارشون کنم .

بد دهنی رو ب کل  گذاشتم کنار .

بی احترامی ب کسی نمیکنم .

ساکت تر شدم .

میترسم فرصتم تمام شه و با گناه بمیرم .

خدا همون قدر که حسابگر هست از اون بیشتر بخشنده و مهربان هست 

هر روز یک نماز قضا رو بخون اگر تونستی هر ۵ بار رو بعد اگر خدای ناکرده به عمرت نرسید تو داشتی میخوندی خدا عمرت رو ازت گرفته

جدی میگم راه شرعیش اینه

برای حق الناس هن رد مظالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمی هستی که به کسی ظلم کرده باشی حق کسی خوردی به پدر مادرت بدی کردی

پدر و مادر بدی کردن .نمیدونم! 

ب کشی ظلم نکردم شایدم کردم😭 حق کسیو نخوردم ولی روی این چیزا خیلی حساسم حلال حروم تا جای ممکنه

به قول دکترعزیزی توی اون دنیا قرارنیست سورپرایز بشیم که بگیم وای اسمم دراومد بهشت یا جهنم .هرکاری که انحام میدیم ببینیم خوبه یا بد ،حد وسط نداریم .مثلا حجابت اگه کامله خوبه بزار توی کفه خوب اما اگه مانتوت ناجوره موهات از جلو و عقب بیرونه بذار کفه بد  .

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
پدر و مادر بدی کردن .نمیدونم! ب کشی ظلم نکردم شایدم کردم😭 حق کسیو نخوردم ولی روی این چیزا خیلی حساس ...

از چی میترسی؟ از عذاب؟

خودت هم شخصا کسی هستی که از قضاوت شدن بترسی؟ یا از اسیب دیدن؟ چیزی تو زندگی شخصی این دنیات هست عذابت بده؟

از چی میترسی؟ از عذاب؟خودت هم شخصا کسی هستی که از قضاوت شدن بترسی؟ یا از اسیب دیدن؟ چیزی تو زندگی شخ ...

نه نمی‌ترسم از قصاوت شدن همینکه خدا راضی باشه ازم راضیم .

از اینکه مث خوابی ادامه عمرمم بگذره و آخرتمو خراب کرده باشم 

لباس خیلی مهمه نه؟ من جدیدا چادری شدم

احسنت 👏توی این دوره زمونه که خیلی ها دارن بی حجاب میشن تو باحجاب شدی .وصیت شهدارو عمل کردی و مطمین باش شهدا پشتتن 

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹