2777
2789

پدر مادرم هیچ وقت خودشون رو تو زندگی با کسی مقایسه نمیکردن بخاطر همین تو زندگی مالی و... پیشرفتی نداشتند با اینکه هر دو کارمند بودند از خیلی قدیم شاید دهه ۵۰

نه فکر  ارتقا خونه و  ماشین و نه حتی برنامه ای برای آینده بچه ها ، مثلا میگفتن تو موقعیتش که تلاشتون رو بکنید به هدفتون تو کنکور برسید اما اینکه رتبه ما تک رقمی باشه یا نجومی نه خوشحالشون می‌کرد نه ناراحتشون! با اینکه ما رو دوست داشتند ، یجورایی که فهمیدم میگفتن در هر شغلی و هر کاری که هستی برای رضای خدا و خدمت به مردم به کار کنی ، دیگه براشون مهم نبودنون شغل چیه ، پدر مادر من اگر ماهی ۲۰ میلیون درامد بچشون باشه یا ۲ میلیارد براشون تفاوتی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ازدواج دیدم خانواده شوهرم براش آرزو دارن میگه درس بخون اینکاره بشی یا بچه های مدرسه ای و کنکوریشون رو مقایسه میکنن و میگن وای درس بخون از فلانی ها کم نیاری 

برام عجیب بود ، خانوادم به من نمیگفتن درس بخون هیچوقت 

خانواده ی‌تو صد سال جلو هستن

ولی این باعث شد من درجا بزنم چند سال از عمرم رو ،چون هیچ رقابت سالمی هم با کسی نداشتم،  از توانایی هام استفاده نکردم و الان پشیمونم، همش ول انگاری کردم

دقیقا مثل خانواده من و شوهرمین.

میدونی حانواده شوهرم اصلا لذتی نبردن انگاز از زندگی از بس که تو بدو بدو بودن و اینو به بچه هاشونونم منتقل کردن ولی منم عین خانواده تودم به هیچ کس کاری ندارن و لذت میبرم از زندگی خودم 

ابنا فرشته هستند روان بچشون مهم بوده

چی میگی توروخداالان پول خیلی مهمه اتفاقا باید زوربزنی براپول دراوردن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

الان شما و خواهر برادراتون مگه درس نخوندین شاغلین

خواهر برادرم دهه شصتی هستند با رتبه مرزی به رشته مورد نظرشون نرسیدن و کسی راهنماییتون نکرد پشت بمونن ، شاغلن اما خیلی بیشتر از کارمندی ازشون انتظار می‌رفت 

ولی این باعث شد من درجا بزنم چند سال از عمرم رو ،چون هیچ رقابت سالمی هم با کسی نداشتم، از توانایی ه ...

باید خودت رو خودت و برای خودت کاری کنی رقابت بی معنیه .سالم و ناسالم ندارن نتیجه هم میشه مقایسه.یعنی یه ماهی باید انگیزه بگیره مثل ماهی پرواز کنه؟پیشرفت اون رفتن به اعماق وکسفه خودشه