2777
2789
عنوان

دختر بزرگ کردن سخته یا پسر

233 بازدید | 37 پست

زنداییم حامله است موقع تعیین جنسیت من دوست داشتم دختر باشه چون یدونه پسر کلاس سومی داره و اینکه خانوادمون  پسرامون زیاده بعد دیدم خوشحال اومد گفت پسره  جوری بود ک همه نگامون میکردن چند نفر گفتم پسر اولته گفت نه دوممه قبل تعیین جنسیت پرسیدم دوست داری چی باشه گفت پسر گفتم چرا دختر نه گفت خیلی دردسر داره دختر داشتن سخته فلانه بعد من همینجوری با خودم گفتم والا هردوتاش سخته این نگاهای جنسیتی چیه ک بعضی ها دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون پسر،دارا تربیت نمیکنن دیگ برا همین جامعه اینه

الان وضعیت دخترا خیلی خوب؟ چند روز پیش تولد یه دختر ۱۲ ساله بودیم همکلاسی‌ هاشم اومده بودن من چشمام از حدقه در اومده بود که لینا واقعا ۱۲ ۱۳ سالشونه 

عزیزم من هم دختر دارم هم پسر

هزااااار باااااار میگم پسر خیلی راحتتره، 

دخترم قر و فر و ناز و ادا زیاد داره. حرف خیلی میزنه،🥴🥴🥴🥴🥴 همیشه در حال قهره، یه بیرون ساده صدبار می‌پرسه چی بپوشم ، برای به جفت جوراب کل شهر رو باید باهاش بگردم..

اما پسرام برای خرید هیچی بیرون نمیان، من میخرم تنشون میکنند.. هزار بحث و دعوا هم بازهم داریم دو دقیقه بعد فراموش می‌کنند.. کلا دنیاشون خیلی ساده و بی غل و غشه.. 

پسرام ۱۹ و ۱۴ هستند

دخترم ۱۲

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

سوال شما خودش نشان تفکر جنسیت زده شمارو نشون میده عزیزم.چرا پرسیدین دوست داری چی باشه؟ اگر میگفت دختر دوست دارم جنسیت زده نبود؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...