2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34478 بازدید | 668 پست

بستگی به معرفت شوهرم داره من خودم چندسال پیش برای خرید خونه تمام طلاهامو فروختم شوهرم خونه بنام خودش خرید اما دوسال بعدش. دوبرابر برام طلا خرید گفت به جای طلاهایی که فروختی 

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون طلاها دیگه برای توعه .معلومه که عمرااا بدم بهش

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خب طلای پس انداز فرق داره با طلای مصرفی . همسر منم هر چی پول می مونه طلا می خره ولی طلای پس انداز یا ...

ما دست دو میخریم بدون اجرت معمولا با دودرصد نهایت سه درصد

بیشتر هم از دیوار میخریم به قیمت تابلو

مم طلاهامو استفاده هم میکنم و به وقتش میفروشم

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
ببین بنظر من اسی نباید طلاش رو بده..باید ببره با یه طلای دیگه تعویض کنه..فاکتور جدید بگیره..بذاره با ...

جنگ رسمی هست...🤣🤣🤣🤣🤣

خونه ای که هیچ سهمی ازش نداره؟؟؟

باهم زندگی میکننا

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

بستگی به همسرم داره اما اگر رابطه امون خوب باشه و بهش اعتماد داشته باشم که مرده و نامرد نیست چرا ندم ،چه فرقی می‌کنه به نام من باشه یا اون ؟

بالاخره هر کس تا حدودی همسرش رو میشناسه 

اما اگر همسرم خدا نشناس باشه نه بهش نمیدم یا اگر بدم در عوض میگم به اندازه ی پول طلاها تو خونه شریکم کنه

بی عوض دانی چه باشد در جهان؟ ....... عمر باشد، عمر ،قدرش را بدان ......

بار اول هرچی داشتم دادم البته مال خودش بود طلاهای عروسیم بود کلا به نام خودش زد منم اصلا برام مهم نبود خدایی

بار دوم بازم همه رو بهش دادم اونم خودش برام خریده بود اما این بار کامل زد به نامم به خواسته خودش

چندوقت بعد ماشین خرید بازم دادم بهش به نام خودشه 

خودت باش جهان اصالت را میستاید

من دادم خونه هم ب نام خودشه الان بیشترشو خریده ولی باز بخایم خونه عوض کنیم میفروشم ،خونه برام تو اولویت ،ولی طلا ب نام خودم هم دارم همینطور وسیله شاید در اینده ی زمینم گرفتم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

با چیزهایی که گفتی خوندم به نظرم باید عاقلانه و زیرک باشی ،تو که میدونی چیزی به نامت نمیکنه پس حداقل زرنگ باش بگو 

آره عزیزم فکر کردم دیدم کار خوبی می‌کنی بفروش خونه دار بشیم 

چه فرقی می‌کنه زندگی جفتمونه 

چند وقت بعد مثلاً میتونی بگی عروسی یکی از دوستامه طلاهاتو بیاره بندازی 

اونوقت میتونی تصمیم بگیری طلاها رو بهش بدی یا نه

در ضمن حتی اگر مجبور شدی طلاها رو بفروشید یجور نشون بده که خودت راضی بودی وقتی میدونی رضایت تو برایش مهم نیست اول همه خودت رو راضی نشون بده دوماً از زبونت استفاده کن تا حس حمایت گریش فعال کنی 

هی نخواه خودتو یه زن قوی مستقل پیشش نشون بدی 

اتفاقاً پیشش جوری رفتار کن که به مردانگی و حمایت مالی اون تکیه داری 

اما کنار و بدون اینکه بدونه پولاتو پس انداز کن

کم کم عادتش بده به خرج کردن و اینکه اون مرده و سالاره و بالاخره باید زندگی رو بچرخونه 

بی عوض دانی چه باشد در جهان؟ ....... عمر باشد، عمر ،قدرش را بدان ......
۲۸ سالمه عزیزم طراحم عزیزم دل خودمم به حال خودم میسوزه که بعد این همه زحمت و همه کارا و مسئولیتا رو ...

نگو که پولتم میبری بهش میدی درامدتو

این احساس قدرتی رو که میگی درکت میکنم چونکه مال منم همینحوریه 

با این تفاوت که تو شاغلی و من خانه دار

انقد میترسه که من دزدکی بخوام یا بتونم پول جمع کنم که حد و اندازه نداره 

بهم پول نمیده چون میترسه اضافه بیاد یا اینکه خرج نکنم ،،،به دروغ بگم خرج کردم قائیمش کنم بتونم پس انداز کنم 

مگه این که بایدددد مطمئن بشه ،،،مطمئنش کنم که واقعاً لازم دارم مثلاً میخوام برم خرید یا آرایشگاه یا دارو بخرم یا چیزی ندارم یا کهنه شده ،،، بیارم لباس کهنه یا خراب شده رو نشونش بدم تا برام پول بزنه 

بعد از خرید هم یا رسید یا خود جنس یا هردو رو نشون بدم تا خیالش راحت بشه که پولی که داده خرج شده و چیزی ندارم 

گوشیم حواسم نباشه ورمیداره موجودیمو نگاه میکنه 

چون میخواد همیشه بهش احتیاج داشته باشم و اگه یه روز نداد از خودم چیزی نداشته باشم

آفرین خیلی کار خوبی کردی ندادیفکر کنم اونایی هم که گفتن شوهراشون به نامشون زده این گفتن که اسی به خو ...

اونا فقط باعث ناراحتی بیشتر و بیشتر و نمک رو زخم پاشیده شدن کسایی مثل منو استارتر میشن