2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34480 بازدید | 668 پست

اکثر آقایون طلا رو برای پس انداز می خرن هدیه  می دن به خانمشون ،اگه قبول کنه نصف خونه رو به نامم بزنه که عالیه. ولی اگه قبول نکنه باز هم می دادم 

با پول خودش بود ه که طلا خریده

حالا بعضیا کلی طلا میارن از خونه باباشون بعد شوهر می فروشه با همون خونه می خره و یه قورت و‌نیمش هم باقیه

عزیزم من نظرهمه رانخوندم 

امااگر مستاجرهستید بله بده تاخونه بخره اما بهش بگو بعد بایدبرام بخری

چون این زن خونه هست که تواسباب کشی ها اذیت میشه به خاطرآسایش خودت وبچه هات بده .....

اگر به اسمت کرد ویا طلارابرات خرید فبها اگرنه همینکه ازاسباب کشی نجات پیدامیکنی به نفع شماهم هست 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه ؟!!!! عزیزم مهریه قسطی سالی یه سکه تازه اونم ...دلت خوشه ها هیچوقت روی مهریه حساب نکن در عوض ز ...

مهریه کسی که نداره سالی یه سکه است اونی که اموال داره که تامین اموال می‌کنی ازش میگیری

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

خب بهش بگو مگه اینارو هدیه به من ندادی؟  هدیه رو که پس نمیگیرن؟؟؟؟  حالا که میخوای خونه بخری اوکی باشه ولی به ازاری همون طلاها قسمتی از خونه ( یه دونگ،  دو دونگ، هرچقدر که ارزش طلاهاته)  خونه رو بنامت کنه

جنگ رسمی هست...🤣🤣🤣🤣🤣خونه ای که هیچ سهمی ازش نداره؟؟؟باهم زندگی میکننا

برو تو دادگاه..

بگو دارم باهاش زندگی میکنم...

این خدمات رو هم دارم بهش ارائه میدم که خود دادگاه ادعا داره وظیفه من نیست و میتونم بابتش پول بگیرم...

بعد ببین سهم تو چی میشه!

جنگ نیست عزیز...

برده برداریه

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

من پانزده سال پیش طلاهامو فروختم حتی اون طلاهایی که از خونه ی پدرم آورده بودم کل طلاهام صدوبیست گرم شد باهاش خونه ساختیم به نام خودش شد الآنم هیچی طلا دیگه نخریدن برام 

ولی کاش حداقل طلاهای خودم که از خونه بابام آورده بودم رو نمیدادم

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

من از خونه پدریم هیچ طلایی نیوردم بعد از ازدواج همه ی طلاهایی که همسرم برام خریده بود فروختیم خونه خریدیم به نام خودشه ولی همیشه میگه بخوای میزنم به نامت برام فرقی نمیکنه 15ساله ازدواج کردیم 5یاله خونه خریدیم ،برای منم هیچ فرقی نمی‌کرد که حتما به نام من باشه یا ایشون، اما خواهرم همه ی طلاهاشو از خونه پدریم برو وقت خونه خریدن به همون اندازه که طلا داد دنگ زد به نام خودش. 

استاتر تایپیک رو نخوندم.ولی شما همسرت رو بهتر از همه ی نی نی سایتی ها میشناسی .اگه میدونی دوباره برات میخره .بده ...اگه مستاحر هستین الان بهترین موقع برا خونه دارشدنه ...چون قیمت خونه فعلا راکد مونده ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

اره

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺