2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34478 بازدید | 668 پست
اتفاقا من تجربم خوبه خودت داری میگه بابام خودش میخا. بزنه بنام مادرم مادرم قبول نمیکنه بعد پستهای اس ...

نمیدونم والا عقل من میگه اسی مخالفت کنه شوهره بدتر میکنه

الانم که میگه طلاها خونه پدرشوهرشه اخرش شاید بدون رضایت اسی ببره بفروشه!

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

قوانین هبه رو مطالعه کنید متوجه میشید که میشه پس گرفت البته به شرط و شروط

دیگه قاضی قوانین رو نمیدونه به من حرف از مطالعه میزنی هم وکیلم هم قاضی بهش گفتن کادو براش خریدی هدیه اس از جیبت که نزده ایشونم جهاز اورده میتونه فردا ادعا کنه و کاغذی که خریدها رو نوشته بیاره بگه باید نو بخری بهم بدی چون تو قانون ما خرید جهاز وظیفه مرده نه زن اینا رو بهت میگم اطلاعاتت بالا بره هرکسی نتونه سرتون کلاه بزاره

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا عقل من میگه اسی مخالفت کنه شوهره بدتر میکنهالانم که میگه طلاها خونه پدرشوهرشه اخرش شاید ...

ببین چرا بایدطلاهای زنش رو ببره بزاره خونه ننه باباش شوهرش خب به زنش اعتماد نداره اسی هم حق داره که نخاد بده اون اقا هم ببره بفروشه  بدون اجازه اسی دل چرکینی پیش میاد اون دیگه زندگی نمیشه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

دیگه قاضی قوانین رو نمیدونه به من حرف از مطالعه میزنی هم وکیلم هم قاضی بهش گفتن کادو براش خریدی هدیه ...

احتمالا شرایط شما فرق داشته که اون اقا نتونسته طلا ها رو پس بگیره وگرنه گفتم که هبه رو میشه پس گرفت تو قوانین هست مطالعه اش هم ضرر نداره فقط به اطلاعاتتون اضافه میشه😊

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من یکبار این کارو کردم طلاهامو دادم و خونه خریدیم و به نام همسرم شد متاسفانه یه از خدا بی خبر خونه رو ازمون گرفت و کم کم طلاهامو شوهرم برام خرید اما الان مجدد بخواییم خونه بخریم فقط در صورتی طلاهامو میدم که سه دونگش رو به نامم بزنه 

متنفرم از مال من و تو توی زندگی مشترک اما مجبورم برای آینده ی نا معلوم حداقل یه چیزی داشته باشم 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

اگه زندگیم بدوم مشکل باشه حتما چرا که نه؟

اوایل ازدواج هم طلای خودم هم مامانم رو فروختیم و کمی قسط گذاشتیم که خودش داد قسطش رو و ماشین رو خرید به نام خودش من کمی ناراحت شدم که تعارف نکرد بهم ولی بهش چیزی نگفتم... اما الان بعد چند سال خونه و ماشین به نام منه خودش زده به نامم.هیچوقت اصرار نکردم

احتمالا شرایط شما فرق داشته که اون اقا نتونسته طلا ها رو پس بگیره وگرنه گفتم که هبه رو میشه پس گرفت ...

نه هیچ فرقی نداشت شرایطم قانون برای همه یکیه 

هی بهم میگی برو مطالعه کن من این دوره رو گذروندم قانون گذار مملکت خودش به نفع من گرفت دیگه چیو بخونم 🤣

احتمالا شرایط شما فرق داشته که اون اقا نتونسته طلا ها رو پس بگیره وگرنه گفتم که هبه رو میشه پس گرفت ...

اتفاقا اینقدر دور وورم وکیل و قاضی هست سوالی باشه میپرسم نیاز به مطالعه ندارم و اینکه قاضی اشنا داریم که برادرش و خانمش با هم مشکل داشتن چدا زندگی میکنن به برادرش گفته باید حتما هرماه نفقه زنت رو بپردا ی همقانونی هم شرعی چون بعدآ تو دادگاه برات دردسر میشه حتی میتونه خانمت شکایت کنه جلوی حقوقت رو ببندن با اینکه نه تصمیم به جدایی گرفتن نه چیزی

شوهر من موقع نیاز میگفت بفروشیم گفتم مال خودمه میگفت نخبر خودم خریدمش با پول خودم بوده از خونه بابات نیاوردی 

انگار فقط من این وسط مانکن و مترسک بودم که طلاهاشا به اسم خودش بخره نه مال من

اسی من یه چرخ تو تاپیکات زدم ... مهریه ات چندتاست؟

هنوزم با خانواده شوهرت قطع رابطه ای؟ خب با این وضع که طلاها خونه اوناست دستت به کجا بنده؟!