2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 33932 بازدید | 662 پست
نمیخره خانوادشم عادت ندارن چیزی به نام زن کنن دلم از این میسوزه که شاغلم و کار میکنم و خرج خودمو مید ...

عزیزم حرفشو پیش بکش اگه بدون دلخوری به اسمت میزنه که بهش بده.وگرنه بااین اوصاف بهتره بهش ندی.یااگه دادی دیگه حقوقتو فقط واسه خودت طلا بخر بزار همه ی مخراج به عهده ی خودش باشه

وقتی تو دعوا انداختش بیرون اونوقت میفهمید

پس اگر زد به نام زنش و درجا طلاق گرفت نصف خونه رو برد چی؟

چه فکرایی میکنید. اگر یه زندگی از هم بپاشه و به قول خودت طلاقش بده،اون زن همه ی زندگیش از هم پاشیده دیگه نصف خونه چه دردی رو دوا میکنه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم شماهم خوشبخت باشی‌دوتا پسر دارم نمیدونم شبیه باباشون بشن یانه.خیلی دوست دارم مثل باباشون ...

مطمین باش وقتی پدر مادری سالم هستن از نظر روانی روحی و بهم اهمیت میدن محبت بینشون هست توجه هست صد در صد در سایه شما فرزندان خوبی تربیت میشه انشالله دوتا عروس خوب لیاقت داشته باشه مثل خودت نصیبت میشه خدا ببخشه برات 

برای جدا شدن نیاز به پول داره...(اگر روزی اتفاق بیوفته)، میفروشه و خرج میکنه!جدا هم نخواد بشه، شوهره ...

خدا کنه زندگی آدم جوری نباشه که برای طلاق یا مرگ همسرش برنامه ریزی کنه 

طلام زیاده میگه طلا به حد کافی کشیده بالا ،خونه نه هنوزمیگه من بازم کم کم میخرم برات

بااین اوضاع نگه داشتن طلا بهتره....الان نمیدونم دیدی یانه یه خانم تاپیک زده بود که باپول ۴۰ سکه خونه خریده الان باپول همون خونه میتونه ۲۰ سکه بخره....چون خونه راکده....بازم خودتون بهتر میدونی....

عزیزم کاملا بستگی به رابطتون داره، خودت بهتر از هر کسی میتونی شناخت داشته باشی روش، 

من برای خونه اولمون دادم ، حتی طلاهای مجردیمو هم دادم و شش دانگ خونه اولمون رو به نام خودش زد،

اما چند سال بعدش خونمون رو عوض کردیم و ارزش خونه ی جدیدمون تقریبا دوبرابر خونه قبلیمونه، این خونه جدید رو با اصرار زیاد خودش شش دانگ به نام من زد،

اصلا به همه توصیه نمیکنم که این کارو بکنن، ولی شناخت من از همسرم اینه که چون به مادیات بی تفاوت بودم و مال من و تو نمی‌کردم الان کل داراییشو داده به من

زتدگی مشترکه دعوا که نیست تو خودت راضی میشی مثلا با پول خودت برا شوهرت طلا یا کادو بگیری وقتی کارت ل ...

زن براش بچه میاره..

خونه تمیز میکنه...

آشپزی میکنه...

هزارتا کار دیگه میکنه، که اگر قرار بود اون خدمات رو از کسی غیر از همسرش دریافت کنه، حداقل ماهی ۱۰۰میلیون باید هزینه میداد!

جهیزیه هم در صورتی که لیست نوشته باشی و شاهد امضا کرده باشه، بی دغدغه و راحت میتونی پس بگیری..

وگرنه برای شوهره 

چون میدونی که قانونا جهیزیه با مرده...

حالا بیا و ثابت کن که من خریدم، نه شوهر...

ماکارون هستم:)

عزیزم حرفشو پیش بکش اگه بدون دلخوری به اسمت میزنه که بهش بده.وگرنه بااین اوصاف بهتره بهش ندی.یااگه د ...

حرفشو پیش کشیدم و گفت همه چی بنام خودم میشه 

گفتم برای طلاهای خودم برنامه دارم گفت اونا برای منه میخوام خونه بگیرم 

دلمو خیلی شکسته  

اگر شاغل نبودم و خرج خودمو نمیدادم دلم نمیسوخت 

من زنی بودم که براش پول جمع میکردم و آخرش اینه دستمزدم

دعا کن خدا به خودم انقدری بده که هیچوقت محتاج همچین آدم پستی نشم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
زن براش بچه میاره..خونه تمیز میکنه...آشپزی میکنه...هزارتا کار دیگه میکنه، که اگر قرار بود اون خدمات ...

اره میفهمم کلی خب زندگی و رابطه دو طرفه هست مرد ام عموه خرج باهاشه و خب بجه رو دو طرف میسازن در هر صورت زن بودن کار سختیه قبول دارم ولی دیگه شاید الان خونه نخرند هیچوقت خونه دار نشن و خودش موقع اسباب کشی اذیت میشه

خدا کنه زندگی آدم جوری نباشه که برای طلاق یا مرگ همسرش برنامه ریزی کنه

هیچکس برنامه ریزی نمیکنه!

اما اتفاقیه که میوفته!

مگر مردها موقع ازدواج یه امضا میکنن و پیش فرض حق طلاق دارن، یعنی دارن برنامه ریزی میکنن براش؟!

در هر صورت اتفاقیه که ممکنه برای هر کسی پیش بیاد!

مگر خودش زودتر عمرش تموم بشه 

که اگه این نباشه و دچار طلاق و فوت شوهر بشه، کم نیستن کسایی که این اتفاقات باعث بی خانمان شدن‌شون شده!

پس اتفاقا برنامه ریزی کنید که به نفع‌تونه!

نهایتش اینه که یه رفاه نسبی دارین و مجبور نمیشین صیغه یه نفر دیگه بشین که خرج‌تون رو بده!(در صورتی که شاغل نیستین یا درآمد کافی ندارین!)

ماکارون هستم:)

عزیزم کاملا بستگی به رابطتون داره، خودت بهتر از هر کسی میتونی شناخت داشته باشی روش، من برای خونه اول ...

خدا نگه داره همچین مردایی رو عزیزم 

واقعا خاک به سر همسرم 

من زنیم که شاغلم خودم کار بیرون میکنم کار خونه میکنم خرید بیرونم میکنم خرج خودمو تمام و کمال میدم 

ازش نمیگذرم نه بخاطر پول 

بخاطر اینکه این همه زحماتم رو بی ارزش کرد 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم