2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34048 بازدید | 663 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودمم تازه وامم دادم طلا طلا جهانی داره افزایش پیدا میکنه جاهانیان میخوان از وابستگی به دلار خار ...

اها ممنون که گفتی من در صدد بودم بفروشم زمین بخرم

آخه گفتن بعد طلا قیمت  خونه شدیدا بالا میره 

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا
اها ممنون که گفتی من در صدد بودم بفروشم زمین بخرمآخه گفتن بعد طلا قیمت خونه شدیدا بالا میره

اره میره ولی میگن لااقل تاعید طلاافزایشیه البته هیچکس پیش بینیش دقیق نیس ولی غریب به اتفاق حتی خارج از کشورا میگن تا دو سال طلا افزایشیه

اولین بار که می‌خواستیم خونه بخریم طلاهامو دادم و سه دونگ خونه رو زد به اسمم ااالبته چون وام هم می ...

واقعا چقدر از این سبک مردا متنفرم 

احساس ناکافی بودن میدن به خانما 

یکیش همسرم خودم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

خانما ممنون از همگیتون 

ببخشید که پیاما زیاد بود و نتونستم جواب بدم 

اون دسته از افرادی گه گفتن که به همسرشون اعتماد دارن و طلا دادن و … خداروشکر که هنوز مردای خوب و زنای عاشق هستن و واقعا براشون خوشحالم ، زندگیتون پایدار و پربرکت 

خانماییم که گفتن نمیدن انشالله روند زندگی به بهترین شکل ممکن براشون بچرخه 

🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

مهریه 14 تاش پیگرد قانونی داره و میشه حکم جلب گرفت، وگرنه دادنش که همه شو باید بدن، اگه اموالی داشته ...

درسته عزیزم 

قصدم همینه 

میدم ولی دلم راضی نیست حقیقتا 

نمیدونم چرا خانمای ایرانی اینقد طلا دوست دارن! 

من که خیلی راحت میفروشم حتی اگه خونه به نام همسرم بشه 

زندگی رو دو نفره باید ساخت 

مقوله ی رفاقت ساده لوحی طلب میکند که فقط بچگی ضامنش است.