2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34048 بازدید | 663 پست
تو زندگی مشترک قوانین فرق میکنهالبته به هرکسی نمیشه اینطور اعتماد کرد ولی وقتی همسرت رو میشناسی و به ...

میدونی کی این دغدغه شروع میشه؟! وقتی ازش بخای چیزی بده یهو گارد بگیره اونوقت میفهمی مال من مال تو داره🤕

همه که باشعور نیستن نامردی تو مردا خیلی بیشتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طلاهایی که خودم جمع کردم و نمیدونستو فروختم دادن بهش خودشم فهمید .قراره بخره ب اسم خودش . منو اون نداریم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ولی بنطرم‌مشکلی نداره ماباهم زندگی میکنیم و اززندگیم خیالم راحته چراندم بلخره بخشی ازپول روهم خودش میزازه شاید اگه طلا ندم دیگه همچین موقعیتی پیش نیاد ک بتونیم خونه بخریم

میدونی کی این دغدغه شروع میشه؟! وقتی ازش بخای چیزی بده یهو گارد بگیره اونوقت میفهمی مال من مال تو دا ...

خب همسر منم ماشینش رو دستم نمیده،چون خیلی روش حساسه،زیادم بهش گفتم ماشینت رو بده ولی نمیده و میگه میزنی درب و داغونش میکنی ولی من احساس اینکه مال اونه واسه همین نمیده ندارم،چون میشناسمش که حساسه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

اولین بار که می‌خواستیم خونه بخریم طلاهامو دادم و سه  دونگ خونه رو زد به اسمم  ااالبته چون وام هم می‌خواستیم بگیریم مجبور بود امااا هی اومد گفت خونه کوچیک بیا عوض کنیم من احمق هم سند خونه رو دادم دیگه طلایی هم نداشتم این بار خونه خرید دیگه به اسمم نکرد هر چی هم گفتم فایده نداشت گفت پولشو خودم دادم تو که طلا ندادی  هم خونه از دستم پرید هم طلاهام 😔