2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 25594 بازدید | 559 پست

سه دونگ خونه به اسمم بزنه وگرنه نمیدم 

مگه خلم 

میتونستم اون طلاها رو خرج خودم کنم ، ناخن بکارم مو رنگ کنم سفر برم لباسه گرون بخرم 

وقتی از خودم زدم طلا پس انداز کردم اون پول ماله منه نه اون ، اگه خونه بشه باید به نامم بشه اگه خونه نشه طلاها باید مال خودم بمونن .

اینکه میگن به خودتون اهمیت بدید لباس گرون ارایشگاه و ... خرج کنید ، راست‌ش من خودم ترجیح میدم به جای اینکه خرج این چیزا کنم ولی مستاجر باشم یه سر پناه داشته باشم یا پس انداز داشته باشم .

نمیشه که هم خدا رو خواست هم خرما ، پس از خرجام میزنم تا واسه خودم پس انداز کنم، 

اونم حق نداره هم خدا رو بخواد هم خرما ،  یا یک زنه ولخرج میگیره که کلک پولاشو بکنه ، یا اگه زنه خسیس و پس انداز گر میخواد باید بدونه پس اندازش ماله خودشه حتی اگه از پولای شوهر باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا رو اون خریده با پول زحمتش اگر برا خودت بود اره میگفتم ندی فاکتورا به اسم کیه؟اگر به اسم خودش باش ...

چی چی و اون خریده با پول زحمتش 😒

الان منه زن تو خونه غذا درست میکنم لباس میشورم پهن میکنم اتو میکنم جاروبرقی نظافت خرید و ... انجام میدم .

من حمال نیستم که ، باید مرد در برابر این کارا خرج منو بده . حالا یکی میره با اون پول ناخن و مژه میکاره لباس گرون میخره ، دور دور با دوستاش کافه میره ، ولی من این کارا رو نمیکنم عوضش طلا میخرم .

پس اون طلاها طلاهای خودم و حاصل زحمت خودمه نه پوله شوهر .

اگه کارای خونه پنجاه پنجاه بود ، بله درامدها هم پنجاه پنجاه بود ولی وقتی نیست ، زن که نباید فقط حمالی کنه و هیچ پولی هم نخواد

بالاخره چيكار كردي اسي؟

هیچی عزیزم 

چند روزه قهریم و سرسنگین 

امشب مریض شده اومده ناله 

همیشه تو ناله و مریضی یاد من میفته 

موقعی که پول داره و اوضاعش خوبه منو نمیشناسه 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
اگه مطمعنی همسرت بعدابرات میخره چه اشکال داره بده بهرحال خونه مهمتره به نظرمن اگه همسرت ودوست داشتی ...

بحث اینه که از همسرم مطمئن نیستم عزیزم 

زود خودشو گم میکنه 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
هیچی عزیزم چند روزه قهریم و سرسنگین امشب مریض شده اومده ناله همیشه تو ناله و مریضی یاد من میفته موقع ...

به نظرم كوتاه نيا

خواسته تو خيلي زيادي منطقيه، اگر قبول نكرد خب خونه منتفيه و خودشم ضرر ميكنه

آره ده بار طلاهامو فروخته بعد بیشترشو خریده مادیات برام مهم نیست مطلقا علاقه ای به طلا ندارم

منم اگه خانواده شوهرم خوب بودن همینو میگفتم ، شوهرم خودش خیلی خوبه میدونم تا اخر عمر به من وفادار میمونه و دوسم داره ولی خانوادش بهم ثابت کردن که اگه شوهرم یه چیزیش بشه زبونم لال ، همه ی امواله شوهرمو بالا میکشن و منم از خونه بیرون میکنن و هر کاری ازشون علیه من برمیاد . خیلی بی رحمن

حتی اگه خودش خریده باشه ؟ پس چرا همسرم زورم میکنه که بدم و میگه خودم خریدم منم فک میکردم شاید مشکل ا ...

من حتی طلاهایی که از خونه پدرم رو آورده بودم دادم خونه رو بنام خودش زد وقتی اعتماد دارم بهش و مطمئنم از زندگیم و داره برای رفاه من تلاش میکنه و باعث پیشرفتشه چرا که نه ؟۷ ساله این کارو کردم و پشیمونم نیستم اصلا 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
بحث اینه که از همسرم مطمئن نیستم عزیزم زود خودشو گم میکنه

دیگه بدتر کوتاه نیا 

من شوهرم خیلی هوامو داره همه کاری واسم میکنه اما به خاطر خانوادش که وقتی شوهرم نبود چه بلاهایی سر من اوردن و اگه زبونم لال بعد از ۱۲۰ سال شوهرم یه چیزیش بشه معلوم نیست چه بلایی سر من بیارن .

از اون طرفم مادرمم میگه میخوام کل زندگیمو بدم به خیریه هیچی به بچه هام نرسه ، برای اینکه تو پیری  اواره نشم هیچوقت قبول نمیکنم .

البته خودمم هم کار میکنم هم کل کارای خونه رو میکنم اما  با پس انداز ماهی ده پونزده بیست تومن که نمیشه خونه ی سه میلیاردی رو خرید .

من حتی طلاهایی که از خونه پدرم رو آورده بودم دادم خونه رو بنام خودش زد وقتی اعتماد دارم بهش و مطمئنم ...

من تو کامنت بالات گفتم که به شوهرم اعتماد دارم ولی به مادر پدرش با توجه به بلاهایی که سرم اوردن و طولانیه تعریف کنم اعتماد ندارم و میدونم اگه یه روز زبونم لال شوهرم نباشه خانوادش خونه رو بالا میکشن و باید تو جوب بخوابم

من که فروختم وهم سر خونه خریدن وهم سر ماشین خریدن البته مادوتا ماشین داریم ویکیشو به نام من زده ولی خانواده خودش نمی‌دونن ماشین به اسم منه ولی خونه به اسم همسرمه که از این بابت مشکلی نداریم

چون زندگی مشترکه،واسم اهمیت نداشت به نام کی میزنهخیر دنگی به نامم نزد

این حرفو باید مرد بگه خب زندگی مشترکه بزنم به اسم خانمم من مردم حالا کار میکنم میخرم بزار زنم خوشحال بشه من تکیه گاهشم.. بنظر منکه کار اشتباهیه ولی اگه زود تهیه کنه دوباره بهت پس بده اشکال نداره

بله دادم چند بارم دادم پشیمون هم نیستم 

زندگی مشترک همینه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده