2777
2789
اینجوری بیشتر عذاب میکشم که

اینکارو بکن بعدش خوب میشی

ذکر لاحول روزانه بگو روزی ۲۰ الی ۳۰ تا

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من رفتم پیش روانپزشک قرص دا فلوکستین خوب نشدم البته درستم نخوردم اخراش ۳۰ ۴۰ تارو باهم خوردممامانم ...

خب کامل زیر نظر دکتر دقیق بخور

اگه روت جواب نداد بگو قرصتو عوض کنه

میدونم واقعا خیلی سخته ولی عزیزم باید وسواست رو قبول کنی .. بی اعتنایی بکن میدونم واقعا سخته خیلی هم سخته ولی باید بکنی.. باید برات مهم نباشه.. چون قرص تا اثر بزاره زمان میبره ولی حتما زیر نظر دکتر باش ولی انتظار معجزه از قرص نداشته باش چون قرص اثرش در طولانی مدت هست و تو رو بیخیال میکنه البته پیش ی دکتر خوب برو

پیش روانشاس هم رفتی؟

بنظرم فعلا بهترین کار اینه ک واقعا تمام زورت رو بزن ک بی اعتنا باشی.. از قصد خودت رو نجس کنی و بعد با همون لباس نجس بیایی ب کارات برسی و خودت رو پاک نکنی.. مگه چی میشه؟واقعا چرا فک میکنی اتفاق خاصی میوفته؟هیچی نمیشه بخدا قسم میخورم هیچی نمیشه اصلا اگه چیزی میخاد بشه بنداز گردن من.. ب درک ک شد

من الان وسواس فکری دارم زیر نظر دکتر هستم و قرص میخورم برای درمانش.. البته من کلا ژن وسواس دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر گونه وسواسی ازجانب شیطان است شیطان مغرور است اگر به حرف شیطان اهمیت ندی میذاره و میره وقتی گفت نج ...

عزیزم بعضی ها با این حرف ک وسواس کار شیطان هست احساس عذاب وجدان میکنن

این کار روی همه تاثیر نمیزاره

اسی ی وقت ب خاطر این عذاب وجدان نگیریاااا

عزیزم بعضی ها با این حرف ک وسواس کار شیطان هست احساس عذاب وجدان میکنناین کار روی همه تاثیر نمیزارها ...

عذاب وجدان چرا؟

هر وسواسی از شیطانه

شیطان میاد و میگه هنوز کثیفه باز بشور

اسم دیگه این حدیث نفس است

حدیث نفس گاهی برای بعضی از پیامبران هم اتفاق افتاده

شما نماز حدیث نفس رو یه جستجو بکنید و بخونید

رفع میشه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

دقیقا همینه من یه بار تو مسافرت یه دستشویی بین راهی شلنگ آبش مشکل داشت پاچید به کفش و لباس و عینک و. ...

اره دقیقا واقعا تهش هیچی نمیشه

یبار ک آدم نجس شد اصلا واسش مهم نباشه بگه خب نجس باشم مگه چی میشه

عذاب وجدان چرا؟ هر وسواسی از شیطانه شیطان میاد و میگه هنوز کثیفه باز بشور اسم دیگه این حدیث نفس است ...

عع ببخشید من شما رو نشناخته بودم فک کردم خانم هستین🙏🏻

ولی بعضی ها عذاب وجدان میگیرن از اینکه دارن گول شیطون رو میخورن..

عع ببخشید من شما رو نشناخته بودم فک کردم خانم هستین🙏🏻ولی بعضی ها عذاب وجدان میگیرن از اینکه دارن گ ...

این وسوسه به تنهایی گناه نیست

و آثارش بده

مثلا شیطان میگه وضوت باطله دوباره بگیر

خب اینگناه نیست از لحاظ فقهی به هر فقیهی بگی من دوبار وضو گرفتم میگه اشکال نداره

ولی این وسوسه به مرور آزار دهنده است

و ممکنه افراد رو دچار بیماری کنه که حتی مجبور بشه دارو بخوره و تحت نظر پزشک باشه

اون هم اشکال نداره

وگ وگ صدای قورباغه است؟ وگ وگ وگ

استارتر میدونستی ادم وسواسی همه چیزش نجس هست؟؟؟ چرا؟ چون که داره بر خلاف حرف خدا حرف میزنه، مثلا خدا میگه فلان چیز با دوبار شستن پاکه ولی ادم وسواسی با وسوسه شیطان میگه پاک نیست ودوباره میشوره وایا میدونستی ادم وسواسی حکم کافر رو دا ره؟

ا

چقدر زود دیر شد، حیف💔
بله در زبان مازندرانی ب قورباغه میگن وَگ

جالبه