2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34048 بازدید | 663 پست
نمیخره خانوادشم عادت ندارن چیزی به نام زن کنن دلم از این میسوزه که شاغلم و کار میکنم و خرج خودمو مید ...

بگو طلاهامو گذاشتم صندوق امانات بانک. بگو از فکر طلاهام بیا بیرون

پس شما هم وسایل خونه رو ببر بفروش بگو خودم یا بابام خریدیم

نمیشه ک

طلا مال خودته

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من زمان دوستی مون بود طلا گرفته بود واسم نزدیک 30 گرم فاکتور اینا همه اسم من بود واسه کاری دادم فروخت تازه اون موقع نامزد کرده بودیم طلا دوستی حلقه نامزدی مو همه رو دادم فروخت بعدش که کارش گرفت زمین خرید زد به اسم من

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اصلااااا فکرشم‌نمیکردم تو این دوره زمونه انقد زن ساده و کودن تو نینی سایت ببینم.....

فقط ابنای که میگن با پول خودش خریده تو سهمی نداری😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑👀👀👀

واقعا هرچی سرتون بیاد حقتونه

من سه بار طلا فروختم تا هر بار ماشین عوض کرد اونم ماشین بنام خودش(از سال ۹۳ تا به الان) 

پارسال ک فروختم خونه خریدیم خونه رو زد کلا بنام من 

دوباره ماشین عوض کرد اونم زد بنامم،الان هیچ طلایی ندارم ولی بهش گفتم هر زمان که اراده کنی همشون میزنم به نام خودت

بنظرم آدم نخاد هرسال وسیله هاشو از این خونه ببره تو اون خونه کلیه هاشم بده می ارزه....من خودم طلاهایی ک خریده بود برام و با  پس انداز و وام خونه خریدیم..اونم 6 دونگ خونه رو زد ب نامم 

اصلااااا فکرشم‌نمیکردم تو این دوره زمونه انقد زن ساده و کودن تو نینی سایت ببینم.....فقط ابنای که میگ ...

آقا مگه میدونه جنگه😁

یکی مثه من که همه چی بناممه بقرآن اون از بابت من خیالش راحته ک زده بنام وگرنه یه هزاری هم تو دستم نمیزاشت

اگه بخاد با زبون جنگی حرف بزنه هیچ فایده نداره

کارت چیه بیرون ؟چرااا آخه زن حسابی خرج خودتو خودت درمیاریی ؟ اصلاً یعنی چی که میگی خرج خودمو خودم در ...

پیشنهاد آخرت منو پوکوند!

دعای زبان بند بگیری و لالش کنی🤣🤣🤣

یعنی عاشقت شدم

تمام راه های فیزیکی و متافیزیکی رو پیشنهاد دادی که اسی خونه به نامش بشه

من ک دادم و اصلآ چشم داشتی ندارم ب نامم بزنه زد ک معرفتشو نشون میده نزدم ک نزد دیگه مهم نیست واسم خب بزنه ک چی یشه؟؟؟مگه قرار طلاق بگیریم گیرم خدای نکرده گرفتیم تو خودم میبینم ک خاندانشو زیر رو کنم