2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 33874 بازدید | 662 پست

این هرگز ها محکمی که میگید من از خودم تا امید میشم 

چون من یه بار این کار کردم حتی با طلاهایی که با پول خودم بود

البته الان بخاطر وام نصف خونه به نام منم هست اما برام فرقی ندارد 

حتی ماشینم من کمکش کردم بخر بازم برام فرقی نداشت به اسم می باشه

چون اگه روزی زندگیمون تموم بشه همه را به عنوان مهریه میتونم ازش بگیرم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد آخرت منو پوکوند!دعای زبان بند بگیری و لالش کنی🤣🤣🤣یعنی عاشقت شدمتمام راه های فیزیکی و متاف ...

پس چی فکر کردین پیش خودتون؟؟من اینطوری پشت هم جنس هام هستم 

خدا رحم کرد که بسیار کار دارم تو خونه نه الا تا سر ته آویزان کردنش از حلقه هایی که لاشه گوسفند آویزان میکنند ،،، بعد با حوصله شقه شقه میکنند میرفتم و تشنه و گرسنه نگه داشتنش تا التماس کنه بهش بیا به اسمت بزنمش

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

چیکار کنم خبببب سوختم به حالش حالا نمیگم  دیگه تا کجاهام 

هیچکیم یه راه درست و حسابی پیشنهاد نداده ، مخصوصاً اونایی که این وسط پز به اسم زدن شووواررراشونو میدن این دقیقه

😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖

شما که نمیدونی سر این چیزها خودم چیها کشیدم

چندین بار همه چیزمو ازم گرفته و پر پرم کرده از هرچیزی دوتا گرفته اما من چی هیچی به هیچی شدم مثل اون زنه که به مهران مدیری میگفت همه چی بلدم ولی هیچی به هیچی شدم بگذریم 

ولی برای این ماشین آخریع دیگه ندادم چند سال گفت بده ندادم گفتم سابقت خرابه کاری هم از دستش برنیامد رفت از ننه باباش قرض کرد

این هرگز ها محکمی که میگید من از خودم تا امید میشم چون من یه بار این کار کردم حتی با طلاهایی که با پ ...

مهریه ؟!!!! عزیزم مهریه قسطی سالی یه سکه تازه اونم ...

دلت خوشه ها هیچوقت روی مهریه حساب نکن در عوض زرنگ باش نذار شوهرت حقتو بخوره 

من سه بار طلا فروختم تا هر بار ماشین عوض کرد اونم ماشین بنام خودش(از سال ۹۳ تا به الان) پارسال ک فرو ...

یه سری مردا قدردانن 

اما متاسفانه همسرم قدر هیچی رو نمیدونه 

من یه بار تو‌عقد بهش طلا دادم فروخت و اونم برنگردوند 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
بعضی وقتا طلا خریده میشه واسه سرمایه گذاری نه کادو

طلایی که برای سرمایه گذاری یا باید آب شده باشه یا شکسته دست دوم...اونی که طلا می‌خره برای خانمش بعد چشم داره به همون به عنوان سرمایه گذاری ادم خیلی دو رویی...بله ممکن یه موقع نیاز باشه خانم خود خواسته تقدیم آقا کنه ولی مردی که به طلای دست خانمش چشم داشته باشه مرد نیست 

کارت چیه بیرون ؟چرااا آخه زن حسابی خرج خودتو خودت درمیاریی ؟ اصلاً یعنی چی که میگی خرج خودمو خودم در ...

۲۸ سالمه عزیزم 

طراحم عزیزم 

دل خودمم به حال خودم میسوزه که بعد این همه زحمت و همه کارا و مسئولیتا رو دوش خودم این دستمزدمه 

با زبونم رام نمیشه ، از اینکه به نام خودش باشه احساس قدرت میکنه و دیگه نمیگه این آدم چقدر زحمت میکشه 

واقعا شدم کارگر مفت 

طلایی که برای سرمایه گذاری یا باید آب شده باشه یا شکسته دست دوم...اونی که طلا می‌خره برای خانمش بعد ...

من یه سری برای این آدم بی چشم و رو طلا فروختم 

اما به چشمش هیچی نمیاد متاسفانه 

من یه سری برای این آدم بی چشم و رو طلا فروختم اما به چشمش هیچی نمیاد متاسفانه

عزیزم یبار با همسرت با آرامش صحبت کن بگو که طلاهای تو مال خودت و اگه قرار نیست چیزی به اسمت بشه دوس نداری بفروشیشون...مگه دوره قارقار میرزاست که املاک باعث حس قدرت بشه؟ 

من میدم 

طلا یا هرچیزی شریک هستیم کلا زندگی مشترک هست 

فرقی ندارع آسایش آرامش هر دو برای خودمون هست 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁