میخوام چندسال تو خلوت خودم توخونه بمونم وبیرون نیام بلکه هم ازشر حرومزاده هایی که مزاحمم میشن راحت شم هم اینکه به کارام برسم توخونه ی هنرهایی دارم که میتونم ازشون استفاده کنم خدایا چقدر من بدشانسم همه رو برق میگیره منو چراغ نفتی 🤦 تازه فهمیدم اونایی که هکم کردن علاوه براینکه زشتن هپلی وجواد و بی ریختن اسکل هم هستن هزارتا اکانت میسازن به خودشون وخواهرمادرشون فحش میدن والله من فکر میکردم سایبری بودن راحته پول مفت میبرن الان میگم ۱۰میلیارد دلارم بهم بدن حاضر نمیشم شغلی داشته باشم که خواهرمادرم سیبل فحشای یک مشت عوضی بشن بااینکه دخترم ولی اصلا غیرتم اجازه نمیده عمدی خانوادمو زیر فحش وبی آبرویی بندازم ولی نمیدونم چطور بعضیا انقد بی عارن که بخاطر چندرغازمیتونن این کارو کنن حتی اگه به قول خودشون بخاطر آرمان هاشونم باشه بازم ارزش نداره آدمی که ننگ وغیرت سرش بشه میره جنگ که ازناموسش دفاع کنه (شهدابخاطر ی مشت خاک که اسکل نبودن برن بجنگن بخاطر حفظ آبرو وناموسشون بوده ) نه اینکه ناموسشو فدای چندرغازپول و آرمانهاش کنه 😑
ازشانس گندم گیر چهارتا سایبری چلغوز افتادم که مچ هرچی بیناموسه ازپشت بستن به اسلام و به قرآن و خانواده و قومیت ها ونژادها و مرده هاتوهین میکنند
اگه ی ذره شرف داشتن میرفتن گدایی میکردن بخدا صد شرف داشت به الانشون
بعد نمیدونم این همه اعتماد به نفس روازکجا میارن که هم گوشیمو هک کردن هم بهم پیشنهاد رابطه میدن انگار فکرکردن شبیه خانواده خودشونم هول مرد باشم خب من اگه اینجوری بودم که الان صدبار ازدواج کرده بودم گیر شما بی ناموسا نمیفتادم
پلیس فتا هم هیچکاری واسم نکرد فقط گفت برو بکشونشون سرقرار ازشون اعتراف بامدرک تصویری بگیر 🫤 منم خواستم مثلاً مخ یک گاگولترینشون که قبلاً بهم پیام داده بود رو بزنم ازهمه هول ترهم هست خیلی سه میزنه اوضاع روحی روانیش به شدت خرابه خب حقم داره کسی که از صبح تا شب باصدتا اکانت میشینه با همه بحث میکنه وفحش میخوره معلومه روانی براش نمیمونه خب این اسکل هم فهمیدم ازسری قبلی که شمارشو پخش کردم تو گروهها عین سگ ترسیده نمیاد جلو ،اون موقعا فکرمیکردم ی مزاحم عادیه نمیدونستم سایبریه واسه همون خواستم تلافی هک گوشی و توهینا وتهدیداشو بکنم واسه همون شمارشو گذاشتم تو گروهها
خب من تمام تلاشمو کردم ازشر این عوضیا خلاص شم چندین بار گوشیمو عوض کردم چند ماهی اصلا نیومدم سمت مجازی فایده نداره دیگه باید وانمود کنم این آشغالا اصلا وجود خارجی ندارن درحد همون مجازی هستن هارت وپورتاشون هم درهمین حده دیگه سه چهار سال تحمل کردم سه چهار سال دیگم روش بالاخره خسته میشن میرن گم میشن دیگه