2777
2789
عنوان

برای همچین مجلس عروسی خیلی زورم میاد پول بدم پام هم نمی کشه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 59582 بازدید | 376 پست
یعنی فکر می کنید من پرسیدم؟؟میگم توی جمعی بودیم حرف عروسی اونا شد گفتن چقدر میدی تعجب کردم چون فکر ...

منظورش پاسخي ب افكار شما بوده ك با خودت گفتي خب اينا ك دارن زندگي ميكنن عروسي برا چي ميگيرن 

اونم بدون اينكه بپرسيد جواب داده ك نه زندگي مشترك نداشتن داره درس ميخونده 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

من والا بنا به حرف های استارتر گفتم وگرنه من در مورد خواهرزاده های خودمم که مثل دخترم هستند هم نظر ن ...

والا من مامانم بعد عقد گفت از نظر من تمامه 

دیگه ماهم گفتیم بسم الله الرحمن الرحیم پاااااایااااان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خواستم بگم عین بعضی از اقوام ما نباش 

منو همسرم زمانیکه عقد کردیم چن همسرم خونه خریده بود عقدمون بدووون هیچ جشنی و بدون تشریفات فقط با یه جعبه شیرینی تو محظر عقد کردیم حتی ی لباس عقد و ی شاخه گل هم نشدبخرم...

بعد حدود دوسال نامزد بودیم چون پول عروسی نداشتیم و هرچی دستمون نیومد می‌دادیم ب خونه...

بعد دو سال هم ی عروسی بدون تشریفات فقط گرفتیم ک دهن بقیه بسته بشن...

همه خبرارومیوردن ک بعد دوسال چ عروسی...این دختر نیس ..این با داره حتما..این کوفته..این فلانه...

من نمی‌دونستم کدوم سختیو تحمل کنم از هزارجاداشم می‌کشیدم...

ولی خدا سربلند کردم  و همه اونایی ک حرف درآورده بودن حسرت زندگیمومیکشن و خدا ب روزشون انداخت

امروز از لحاظ مالی خداروشکرمیکنم عالیممممم عالی 

هر مناسبت با استایلی میرم دهن همه وا می مونه..

خونه.طلا.ماشین درآمد گوشی لباس مسافرت همه چیم عالیه ولییییییی بازم دهن اون عده بسته نیس و اینبار دارن فوشم میدم و من اصلا پشیزی ارزش قائل نیسم ب حرفاشون...

توروخدا ارزش خودتونو با اون حرفا نسازید پایین همه اینا میگذره می‌ره ولی خدا فراموش نمیکنههه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

چرا فکر میکنی دوتا جوون تو‌وضعست اقتصادی الان

باید هفت شبانه روز مراسم بگیرن و تهش برا یه کادو‌مهمونایی مثل شما بیان منت بزارن؟

تک‌تک‌جملاتت رو دوباره بخون و بعدش بگو به من چه!

به وزن و‌مدرک‌دختره هم کار دارهههههه

عمش منم آرایشگاه و آتلیه بودم وقتی تو لباس عروس دیدم تا آخر جشن بغلم نیومد نمیشناخت😄👏

لابد گفته لولو تبدیل شده به هلو

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

و منم چهار سال عقد بودم نذاشتم بهم دست بزنه ولی خودشم نمیخواست گفت شب عروسی😎😂

چه خوب من همون روزای اول عقد البته من همسرم خونه داشت بعداز عقد اومد اجازه گرفت رفتم همون جا مامانم هرچی می‌گرفت می آورد همون جا

یعنی فکر می کنید من پرسیدم؟؟میگم توی جمعی بودیم حرف عروسی اونا شد گفتن چقدر میدی تعجب کردم چون فکر ...

بنده خدا از بس همه فضولی میکردن را عروست اینجاست اونم میگفته داره درس میخونه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نه عزیزم من جاری هام خیلی از من بزرگترن خودم عروس آخرماین عروس هم همسن من نیستدبیرستانی بوده از خون ...

خواهر منم دبیرستانی بود ازدواج کرد الان دانشجو پزشکیه 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

کادو دادن تو مراسم عروسی ربطی ب بکارت نداره و این کادو ی نوع شیرینی و تبریک ب زوجین هستش

حتما شرایطشون مهیا نبوده ک الان خواستن جشن بگیرن شما ناراحتی تو مراسمشون شرکت نکن وگرنه من مشکل و اشتباهی تو جشن گرفتنشون نمی بینم 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
نه عزیزم من جاری هام خیلی از من بزرگترن خودم عروس آخرماین عروس هم همسن من نیستدبیرستانی بوده از خون ...

کینه از تک تک حرفات مشخصه توبه کن عزیزم 

چون چوب برداشتی با زبونتو افتادی ب شخصیت اون بنده خدا مطمعن باش اگ توبه نکنی خدا حرفتو میندازه سرزبونا ب چشمم دیدم ک میگم البته خدانکنه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
ولی من اورجینال بودم حیف مراسم نگرفتم🤣🤣🤣

وااای من فردای مجلسم مامانم و کلی از خانم های سن بالای فامیل مثلا آمده بودن خونه م برام کاچی بپزن 

عروسمون هی زنگ میزد میگفت جلوی اینا نبینم بلند شدی جفتک میندازی و بالا و پایین میپری 

فقط میشینی خودتو مریض و دردمند نشون میدی 

من نشسته بودم شوهرم پذیرایی میکرد 😂😂😂

چقدر سخت بود ادا درآوردن