2777
2789
عنوان

همونی ام که چند هفته پیش کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 71 پست
چه دلیلی داره هرکار میکنیم هرجا میریم هرچی میخریم همه خبردار بشنما قرار بود ۲روز بریم سفر برگردیم دی ...

درسته جار زدن نداره ولی دلیلی بر نفهمیدن کسی هم نمیشه

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاره شوهرت؟😑

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خواهرانه بهت میگم بعضی از رفتار ها به هیچ عنوان عوض نمیشن از جمله خسیس بودن ، خبر دادن به خانواده و هر ثانیه در تماس بودن با خانواده ، دست بزن داشتن ، دروغگو بودن و ازت چیزی مخفی کردن ، اینا ذاتی هست عوض نمیشه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

خودتو کنترل کن دلیلی نداره آنقدر تحت نظرش داشته باشی هر چی حساس باشی اون بدتر می‌کنه و بیشتر آبروت م ...

خییییلی وقتا اصلا نه چیزی میپرسم نه میدونم کجا میره چیکار میکنه خودشم بعضیارو میگه خیلیارو نمیگه 

رفته رفته هم بدتر میشه از سر کار در میاد میره جایی اصلا خبر نمیده با دوستاش قرار میزاره بمن نمیگه ولی بخوایم بریم یه لباس بخریم دیگه همه خبردار میشن

نتیجه رفتارت شده این که میبینی 

هر چقدر هم بگی من میگم مقصر تویی 

تو نباید با رفتارهات و سوال جوابای بیخود ارزش خودتو بیاری پایین اونم وقتی هنوز اوضاع بینتون شکرابه .اون دیگه دستش ول شده نفس بکشی ازین به بعد میزندت

بنظرم سر این زدن بیخودش باید باهاش برخورد بشه .یعنی بذاری بری شاید 

یا اگه موندی باهاش حرف نزن 

...

اسی همین الان هم دارن تورو مقصر میدونن، نی‌نی سایت پُره از زنهایی که تو سری خوردن رو عادی میدونن. جایه مناسبی برای دردِ دل نیومدی

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

درک میکنم شما رو

منم همین مشکلات رو داشتم

البته من تویک ساختمون زندگی می‌کردم 

شو من هم میزد 

یبار به حدی زد که افتادم روی در لباسشویی در کنده شد

برای اولین بار جدی قهر کردم و گفتم به خانواده ام میگم این بار

دید مصمم هستم خودش رو جمع کرد 

حتی رفتم پزشکی قانونی نامه گرفتم ولی نفهمید خودش

حتما یه اقدامی بکن

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫

عزیزم سیاست بلد نيستی به خاطر همین دعواتون میشه ،باید با لحن خوش و زیرکی کنترلش کنی نه با دعوا و لحن دستوری کتاب زنان زیرک بخونی تا یکم یاد بگیری چطوری با شوهرت رفتار کنی 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
نتیجه رفتارت شده این که میبینی هر چقدر هم بگی من میگم مقصر تویی تو نباید با رفتارهات و سوال جوابای ب ...

منم مامانم بعضی وقتا مثل اسی رفتار میکنه ولی بابام کتکش نمیزنه، میدونی چرا؟ چون بابام هااااار نیست