2777
2789
عنوان

حتما بخونید مخاطب خاص

32 بازدید | 0 پست

خیلی حالت بده.اخی چرا خوب!؟ی پرده از  چیزیا ک ازت یاد گرفتمم نیست.ب کاری ک سه سال باهام داری میکنی فک کنی میفهممی ک هنوز هیچی ندیدی..... اونم به اون شکل با اون ادما.واسه ما بد واسه شما بازی.اینقدر بازی کردی ک من وارد بازی کثیفتون کردی.حالا ما بد شدیم.خوبه نرفتم با داداشت نریختم رو هم حالا.اینجوری شلوغش کردی.یک هزارم کاری ک باهام کردی و هنوز باهات نکردم ک.خیلی بده اره!؟خوشم میاد اینقدر وقیحی ک اصلا ب روی خودتم نمیاری بابا یکم مرد باش ماهم حسش کنیم.

خودتون میدونید ک هنوزم حرفی تو روم برای گفتن ندارین ک اونجا حسابمو بستین.

گفتم هرچی ک ازت بگیرم ب علاوه حیثیتم میزارم روش ولی نمیزارم فک کنی زرنگی.اونا بهت زرنگی یاد دادن .منم بهت یاد میدم این اسمش زرنگی نیست بی ناموسیه.

ازت خواستم باهم بازی نکنی هزار بار با زبون با حرف با دعوا همه راهی و رفتم دیدم ن جز کاری ک باهام کردی سرت نیارم نمیفهمی البته این پرده اخر نیست خبر نداری پرده اخر خیلی شبیه کار خودته.اینا راهیه برای رسیدن ب اون پرده اخر.

اره دوسش دارم عاشقشم همون چیزایی کدخودت ب ترکی برای اون بلغور میکنی همون چیزا😅

خدا اخر عاقبتت و ب خیر کنه فقط چون مطمینم هرچیم بشه فقط تهش قشنگه.اینا دست گرمیه دست اخر و برگ اخر.

پات کثافتکاریت واستادم بد جور و ب صورت ناجور

هرچی دلتنگتان میخواهد بگید کار ب عمل بر اید ب سخندانی نیست.ی چی رو کن لااقل ک حرف برای گفتن داشته باشی.

تازه پاستور بلد نیست  وگرنه میاوردمش تو بازی چهارتایی بازی میکردیم و سرگرم میشدیم

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜