2777
2789
ولی یک چی بگم قواره لباسا فرق داره انگار

اره مارک با مارک فرق میکنه 

مارک دانالو معمولا استاندارد   ولی گرون  البته این ستای بیمارستان خیلی اختلاف قیمت ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر همین میگم زیاد لباس نخرمن مثلا کفش کاپشن این چیزارو اصلا نخریدم موندم سر فصل خودش خریدم از هر ...

دیدی هرروز جنس جدید میاد آدم می‌ره میخره قبلی ها بلا استفاده میشن 

قواره لباسا باهم فرق دارهدختر من ی دست صفر داشت از سایز یک هاش بزرگتر بود تا مدت ها تنش میکردم هرچی ...

اره کاملا متفاوت من هنوزم سر سایز مشکل دارم مخصوصا که پسرم ریز دنیا اومد  یه لباسایی بهش گشاد یه سریا ام کوتاه

دیدی هرروز جنس جدید میاد آدم می‌ره میخره قبلی ها بلا استفاده میشن

ادم اولش ذوق داره میخره بعدا گرون میشه فشار میاد

من دیروز رفتم ی بیلر خریدم ۱۲۰۰بلوز زیرش هم ۱ تومن کاپشن ک زیر ۲ نیست ی دست لباس بیرونی ۵ تومن آب میخوره

حالا لباس خونه ای و لباس مهمونی و کفش واینا هرفصل

اره کاملا متفاوت من هنوزم سر سایز مشکل دارم مخصوصا که پسرم ریز دنیا اومد یه لباسایی بهش گشاد یه سری ...

منم الان میرم لباس بخرم مثلا میگن چندسال میخوای میگم ۲ سال آخرم سایز ۱۲ ماه تا ۱۸ اندازش میشه.

منم الان میرم لباس بخرم مثلا میگن چندسال میخوای میگم ۲ سال آخرم سایز ۱۲ ماه تا ۱۸ اندازش میشه.

رفتم زیر دکمه خریدم نگا کردم سایزش ماه ۱۲ماهه😂😂😂 بعداً فهمیدم چی خریدم