2777
2789
من خروار خروار سایز صفر خریدم براش

بستگی داره چند کیلو دنیا بیاد پسر من تا همین چند روز پیش بعضی لباس صفر اندازش میشد 😅الان شش ماهش تموم شده اون موقع رفتم دو صفر خریدم ولی به بچه دوستم همون صفر تنگ شد رفت سایز بزرگ گرفت     البته مارک با مارک هم اندازه هاش متفاوت     مثلا سرهمی زود کوچیک میشه ولی رامپر دیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی خریدی اینو شما چند بود جنس خوبش

این صفر بیمارستانیه    اره خوب بود  میگم تا چند روز پیش تنش میکردم پسر من عید دنیا اومده اینو دی بود فکر کنم     حضوری گرفت 

بستگی داره چند کیلو دنیا بیاد پسر من تا همین چند روز پیش بعضی لباس صفر اندازش میشد 😅الان شش ماهش تم ...

قواره لباسا باهم فرق داره

دختر من ی دست صفر داشت از سایز یک هاش بزرگتر بود تا مدت ها تنش میکردم هرچی میشستم کش میومد

قشنگ لباس میخری نمیدونی اصلا تنش بشه یا نشه😂

اره دیگه ریسک من به همه گفته بودم هر کی لباس میگیره بزرگ بگیره 😅 باز بزرگ میشه کاریش کرد   پسر من 2500 بود وزنش و خب لباس بلیز شلوار اینا دیر کوچیک میشه 

اره دیگه ریسک من به همه گفته بودم هر کی لباس میگیره بزرگ بگیره 😅 باز بزرگ میشه کاریش کرد پسر من 2 ...

خدا برات نگه داره گل پسرتو برا منم دعا کن بگذرونم به سلامت این دوره رو

آره اینام دقیق نمیزنن سایز رو ک

بخاطر همین میگم زیاد لباس نخر

من مثلا کفش کاپشن این چیزارو اصلا نخریدم موندم سر فصل خودش خریدم از هر سایز ۲ تا گرفتم بعد ک دنیااومد بازم رفتم خریدم