سلام خانم های نی نی سایت هر کس برای انسداد لولههای رحمی راه حل داره لطفاً بیاد.دکترا که فقط میگن عمل و ما هزینه عمل رو نداریم اگه کسی با طب سنتی نتیجه گرفتن لطفاً راهنمایی کنید
۴ ماه . نه بابا اصلا اهل این چیزااا نیست تازه اهل بچه هم نیست. بزور بکار میگیرمش. دیگه دارم بزور بهش فرتیل اید نیدم و خودم اووابوست میخورم . توکل بر خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۴ ماه . نه بابا اصلا اهل این چیزااا نیست تازه اهل بچه هم نیست. بزور بکار میگیرمش. دیگه دارم بزور بهش ...
انشاالله عزیزم منم شوهرم همینه هر وقت موضوع مریضیم پیشش میگم میگه من بچه نمیخوام همه پولای دکتر از خودمه بابدبختی چندتا لباس میدوزم باشون میرم دکتر تازه همرام نمیاد همش بابامو میکشونم اینور اونور.راستی اوابوست خاصیتش چیه
انشاالله عزیزم منم شوهرم همینه هر وقت موضوع مریضیم پیشش میگم میگه من بچه نمیخوام همه پولای دکتر از ...
اووابوست میفیت تخمک رو خیلی بالا میبره دیگه سقط و بارداری پوچ نداره. مثلا خیلیا با کلومیفن و لتروزول باردار میشن اما سقط میشه زود چون فقط فولیکول بی کیفیت بزرگ شده
اووابوست میفیت تخمک رو خیلی بالا میبره دیگه سقط و بارداری پوچ نداره. مثلا خیلیا با کلومیفن و لتروزول ...
آهان .ولی چهار ماه کمه باید صبر داشته باشی.من خواهرم سنش کمه هیچ مشکلی هم ندارن سر دو تا بچه هاش یک سال اقدام بود تا باردار میشد. به خدا توکل کن بهش هم فکر نکن من سر بچه اولم نمیخواستم بچه دار بشم زود باردار شدم حالا که میخوام نمیشه.این یعنی هر چیزی به وقتش اتفاق میفته هر کاری هم ما بکنیم آخر دست خودمون نیست.
اینستا ندارم.مرسی را از راهنماییت خودمم میخوام برم پیش طب سنتی اونا بهتر میدونن چه بدن حداقل آدمو ...
این طب سنتی نیست یه مامائه که یاد میده چجوری با اصلاح سبک زندگی باردار میشی و بتونی با گوشی یکی بری و شماره ماماهای زیردستشو بگیری و زیر نظرش باشی خیلی کمک کننده است
آره شنیدن ولی میترسم استفاده کنم آخه میگن بعضیا مال نر بجای ماده میفروشن
نه بابا برو از عطاری معتبر بخر
خیلی کم پیش میاد مال ماده رو بفروشن
من زخم دهانه رحم داشتم با این روش درمان کردم
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭