2777
2789
عنوان

انسداد لوله های رحمی

140 بازدید | 27 پست

سلام خانم های نی نی سایت هر کس برای انسداد لوله‌های رحمی راه حل داره لطفاً بیاد.دکترا که فقط میگن عمل و ما هزینه عمل رو نداریم اگه کسی با طب سنتی نتیجه گرفتن لطفاً راهنمایی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم عکس رنگی رحم باعث باز شدن لوله های مسدود میشه 

فکر کنم موقع عکس رنگی گرفتن یه مایعی رو داخل رحم هدایت میکنن ک باعث باز شدن میشع 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
با عکس رنگی رحم ولی باز نشد

دود عنبر نسارا رو امتحان کن 

من شنیدم خیلی تاثیر داره 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
شنیدم عکس رنگی رحم باعث باز شدن لوله های مسدود میشه فکر کنم موقع عکس رنگی گرفتن یه مایعی رو داخل رحم ...

آره ولی اگه انسداد زیاد باشه باز نمیشه.خیلیا میگفتن با طب سنتی درمان شدن ولی نمی‌دونم راسته یا نه

میگن ماساژ هروز زیر شکم با روغن سیاه دونه و نخوردن لبنیات و پیاده روی روزانه باز میکنه ولی مدت طولانی

ولی عمل هم خوبه راه حل زودتریه

خواهرشوهرم رفت براش لاپاراسکوپی کردن باز کردن بعدش بچه دار شد

اهااان . علایم داره؟؟؟ من تا خالا عمس رنکی ففط نکرفتم وگرنه همه ماری کردم

والا من التهاب شدید رحم تو پاپ اسمیر داشتم زخم دهانه رحم داشتم و ظاهراً به لگن رسیده و لوله ها مسدود شدن درد شدید پریودی هم دارم که از علائم التهاب لگنه.بیشتر از یک ساله اقدامم وقتی دیدم نشد رفتم برا عکس رنگی رحم.قبلش سونو داده بودم تخمدان و فولیکول خوب بودن.شما مشکل ناباروری دارین؟

والا من التهاب شدید رحم تو پاپ اسمیر داشتم زخم دهانه رحم داشتم و ظاهراً به لگن رسیده و لوله ها مسدود ...

من این مشکلات شما رو ندلشتم اما من سن بالا ازدواج کردم و این خیلی تو باروری تاثیر گذاره

میگن ماساژ هروز زیر شکم با روغن سیاه دونه و نخوردن لبنیات و پیاده روی روزانه باز میکنه ولی مدت طولان ...

دارم بادکش با روغن سیاه دانه انجام میدم خدا کنه تاثیر بزاره آخه خیلی درد داره واقعا اذیت شدم تو این یک ساله هر چی پول در میارم خرج دوا درمون میکنم