2777
2789
عنوان

شدیداا بهش حسادت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 38 پست
این ویژیگیای خودشو نوشته منتظره تاییدش کنید

باور کنید مرده

خیانت و هرزه‌گری رو عادی جلوه میده یجورایی رواج میده

کاش نی‌نی‌یار تعلیقش میکرد

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد نیس بخون تایپیکاشو یه دختر عقده ایه

من میشناسمش

مهربوندلنازک هم خودشه

هر کیه داره این لجن‌بازی‌یا رو رواج میده

این کارا فقط از یه مرد بر میاد

بیاد تایپک خیانت بزنه شوهرم عاشقمه ولی خیانت کرده و رابطه‌ی ج خارج از چارچوب

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

اون چهرش جوون مونده و سرحال و همه عاشقشن زن و مردهمش ازش تعریف میکنن حرصم میگیره

خوبه حسادت کن..آفرین ادامه بده👏🏻👏🏻همه چیز که مدرک و شغل نیست آخه.. مگه موفقیت به مدرک و شغله؟حس میکنم خودت اصلا معلم نیستی.‌معلم بودی حسادت نداشتی‌..الان یادم اومد تورو..همیشه همینجوری تاپیک میزنی

...

خیلی این خانم رو برای خودت بت کردی این خانم خیلی معمولی هست دکترا آزاد میخونه و حق‌التدریس دانشگاه است چیز خاص و دست نیافتنی نیست که کلی دختر الان این شرایط رو دارن . عجیبه برام اینقدر روش حساسی بن ه خدا رو