2777
2789
عنوان

مسافرتیم مادر شوهرم همش صندلی جلو میشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3520 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نشون بدی از این که به مادرش احترام میزاره و باهاش حرف میزنه تو هم باهاشون همراهی کنی لبخند بزنی شوهرت بهت نزدیکتر میشه تا این که بخوای لج کنی و غر بزنی مردا اینجوری لجبازتر میشن و بدتر کارشون رو تکرار میکنن مهربونی کن لبخند بزن تا هم بده نباشی هم شوهرت بیشتر دوستت داره و جوری برنامه بچین تنها مسافرت برین بعضی وقتا جوری که اون متوجه نشه دلت نمیخواد مثلا کسی باهاتون باشه دیگه خودت بهتر همسرت رو میشناسی هرکی بر اساس تفکر و عقیده خودش نظری میده

ن وقتی شوهرم با مادرش صمیمی میشه اخه اینا ک تا چند وقت پیش با هم قهر بودن سر شوهر کردن مادرشوهرم

به خدا من خوشحال میشم وقتی باهم صمیمی هستن

دلت رو بزرگ کن

همسرت اونوقت حتی دستت رو هم میبوسه

وقتی نشون بدی از این که به مادرش احترام میزاره و باهاش حرف میزنه تو هم باهاشون همراهی کنی لبخند بزنی ...

من همیشه ارزو داشتم دوتایی بریم سفر اما همیشه ایل و تباری بوده

به خدا من خوشحال میشم وقتی باهم صمیمی هستندلت رو بزرگ کنهمسرت اونوقت حتی دستت رو هم میبوسه

اشکالی نداره با هم صمیمی باشن اما همبشه وفتی صمیمی میشن شوهرم منو یادش میره و حتی بچمو

وقتی نشون بدی از این که به مادرش احترام میزاره و باهاش حرف میزنه تو هم باهاشون همراهی کنی لبخند بزنی ...

اگه این شوهره که برا سفر بعدیم میگه با مامانم خیلی خوش بودی

دوباره میارمش😂

اشکالی نداره با هم صمیمی باشن اما همبشه وفتی صمیمی میشن شوهرم منو یادش میره و حتی بچمو

بچه هم داری؟

مگه چند روز در سال این شرایط هست

تو هم با بچه ت عشق کن

باهاشون بخند 

رفیق هم باشید 

خب شاید همسرت از اوناس که شلوغی و سافرت دست جمعی بیشتر بهش خوش میگذره هرکی یک جوریه ولی محبت و مهربونی بهتره تا لجبازی و اوقات تلخی اینجوری هم حرمتا شکسته میشه هم شرایط فکر کنم بدتر بشه خودت هم اینجوری بیشتر ناراحت میشی سعی کن محبت همسرت رو به خودت هر روز با رفتارای محترمانه محبت آمیز بیشتر کنی اینجوری خودت هم حس و حال بهتری داری عزیزم

بهترین روزای عمرتونو دارین مفت و مجانی با لج بازی از دست میدین

لحظاتی رو که میشه با شادی و خوشی سپری کرد رو چرا با تلخی میگذرونین؟

بعدها میفهمین اشتباه کردین

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

اخ اخ منم همیشه دوس داشتم با خانواده بریم سفر ولی شوهرم همش میگه دوتایی اونم چه دوتایی با بچه ها که میشیم چهارتایی و از دماغ من بیرون میارن اون سفر رو