2777
2789
عنوان

مسافرتیم مادر شوهرم همش صندلی جلو میشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3519 بازدید | 95 پست

هیییییچوقت از مسافرت دسته جمعی خوشم نیومد متنفررررررم.

ازروز اولم تاکیید کردم یادوتایی یا هیچ جاو هیچ کس

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خب نشستن که نشستن مگر فکر کردی صاحب پسره شدی چون شوهرته؟ حق نداره مادرش کنارش بشینه؟ درضمن من نه مادرشوهرم نه عروس و نه از سفر دسته جمعی خوشم میاد. این اخلاقیات خیلی بچگانه هست. باورم نمیشه ملت به این چیزا حسودیشون میشه انگار شوهرش طلاست که دو ساعت تحمل نداره مادرش کنارش بشینه، مجبور نیستین دسته جمعی برین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب که چی اون مادرشو ک میبینه اصلا من به چشمش نمیام

مقصر شمایی هم زهر خودت کردی هم بقیه 

با کج کردن و عنق شدن بهتر شد؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

جوش نزن وضعیت منم همینه

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
دفعه ی بعد که تعارف کرد جلو بشینی ، یرو بشین مسافرت هم دهن خودتون زهر نکنهزینه کردیدوقت گذاشتید بدون ...

من دلم میخاد به شوهرم درس عبرت بدم و دلم میخلد بچزوونمش دلم خنک شه

بحث صندلی جلو هنوز حل نشده نمیدونم چیه آخه

همه خانواده رفتین مسافرت خیلی خوبه که اینجور فرصتها خیلی کم پیش میاد الان دور همی خوش بگذرونین از فردا هیچ کس خبر نداره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اره دلم میخاد شوهرم حرص بخوره

چند سالته خدایی؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره دلم میخاد شوهرم حرص بخوره

بچه ایی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من دلم میخاد به شوهرم درس عبرت بدم و دلم میخلد بچزوونمش دلم خنک شه

خودم دردا دنیا تو دلم ولی باور کن تو اوج ناراحتیم خندیدم به بچه بازیات 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد