2777
2789

ما اومدیم شمال از اولش شوهرم به خانوادن تعارف کزد که بیاید بریم اونام قبول کردن دیگه شوهرم از اووللللل تا وقتی تو راه شمال بودیم خون منو تو شیشه کرد که چرا اینا اومدن و پشت سرشون همش حرف میزد و پسر عمشو زن و بچه اونو اورده بود 

بعد از دوروزم مامانش اتوبوس گرفت و اومد و منم تلافی کردم و گفتم چرا مامانت اومد 

بعد دیگه تو کللل سفر و حالا ک داریم بر میگردیم مامانش صندلی جلو نشست و همش با هم پچ پچ میکردن و مامانش بهش چای میداد و با هم گپ میزدن البته گاهی به من تعارف میزد ک بیا جلو ولی من گفتم عقب راحتم

بعد منم دیدم اینا همش با همن منم رفتم تو ماشین بابام و همش با شوهرم قیافم یه وری بود بعد مادرشوهرم گفت تو اون روتو گذاشتی و حتما بخاطر اینکه من تو ماشینتونم ناراحتی 

خب تحمل کن

نشسته دیگه چرا خودتو بده می‌کنی 

تو هم بشین عقب و لذت ببر مگه به اونی که جلو هست یا کسب با شوهرت گپ بزنه جایزه میدن!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تحمل کننشسته دیگه چرا خودتو بده می‌کنی تو هم بشین عقب و لذت ببر مگه به اونی که جلو هست یا کسب با ...

من حرصم از شوهرم گرفته ک وقتی مامانشو میبینه من میشم نفر هزارمش

همون دیگه اصلا نباید شوهرت و رفتارش به چشمت بیاد

اون باید بیوفته دنبالت نه که خودتو بکنی تو چشمش ک چرا نیستم توش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دفعه ی بعد که تعارف کرد جلو بشینی ، یرو بشین 

مسافرت هم دهن خودتون زهر نکن

هزینه کردید

وقت گذاشتید 

بدون قهر قضیه رو با همسرت حل کن

از اون عروس هایی هستی که الکی اوقات خودت تلخ میکنی 

خب تعارف زد جلو بشینی نشستی گفتی عقب راحتی دیگه چیکار کنن که راحت شی مادر پسر حرف نزنند؟ میخوای مادرش بفرست ماشین‌بابات 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد