2777
2789
خب اون دیگه مربی نامردی کرده باید حواسش ب بچه میبود

دقیقا بعد میگه بچتون پرخاشگره گفتم من آدم بزرگم بهم ابو غذا سر وقت نرسه پرخاشگر میشم حتی نمی دونست خمیر گذاشتم تو کیفش گفت حوصلش سر رفته، مادرش بمیره واسش

دقیقا بعد میگه بچتون پرخاشگره گفتم من آدم بزرگم بهم ابو غذا سر وقت نرسه پرخاشگر میشم حتی نمی دونست خ ...

اره واقعا من بااین سن و سال ده دقیقه گشنگی بکشم بشدتتتتتت عصبی میشم حتی شده ی نون پنیر باید بخورم اون لحظه. بچه ک جای خوددارد اخی طفل معصوم اذیت شده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من نیمه اولیه من نفرستادم امسالخب امسالم چه فرقی کرد فحش یاد میگیره

نه خدایی مهد که واجبه 

ولی سعی کن مثل مَثَل ادب از که آموختی از بی ادبان

تربیتش کنی 

بگو فلانی اگه اینو گفته کار خیلی زشتی کرده و همه بدشون میاد و اینا 

بالاخره که وارد محیط میشه 

ولی خب مثل حرف دوستمون کلاس چرتکه هم خیلی خوبه

اگه میتونی کاردرمانی ذهنی ببرباهاش بازی و تمرینات مفید برای نقص تمرکز رو کار میکنهخیلیم برای مدرسش ب ...

چه بازیایی میکنن کاردرمانی؟ خودم تو خونه دارم باهاش تمرین میکنم مشاوره تمرین داده

رباتیک خیلی خوبه. خانما بچه هاتون رو بفرستید کلاس روباتیک حتی دخترهاتون رو

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بچه ی من نیمه اولیه من امسال نفرستادم پیش دبستانی ولی سال دیگه شش میشه حتما باید بفرستم

حتما بفرست رباتیک عالیه براش نقاشی هم همینطور باید آماده اس کنی برای کلاس اول

نگران‌گشنگی تشنگی اش نباش برگرده خونه میخوره

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

عزیزم مهد خوب نیست بنطرم بفرستش کلاس های مختلف بهتره 

دوستم دخترشو فرستاد کلاس آیتمک فکر کنم پنج سالش بود البته اگه اسم کلاس رو درست گفته بودم اینقدر بچش یادگیریش خوب شده بود و اصلا تمرکز و یادگیریش خوب شده بود 

بنظرم مهد خوب نیست الان دیگه کلاس های خفن اومده 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔