2777
2789
عنوان

دانشجویان دانشگاه آزاد لطفا بیاید

328 بازدید | 55 پست

ترم اولم 

سامانه اموزشیار برام باز نمیشه چیکار کنم؟😥نگرانم

شنبه هم رفتم دانشگاه گفتن اسمت تو سایت ننشستدر حالیکه ثبت نام غیرحضوری رو انجام دادم و اس ام اس قطعی شدن ثبت نام برام اومده 

چیکار باید بکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اموزشیار برام باز نمیکنه که برم درخواست انتخاب واحد بدمحتی شنبه رفتم برای ثبت نام گفتن اسمتون تو سای ...

نباید ک درخواست بدی

اونا خودشون انتخاب واحد میکنن 

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

برا من پیام اومده 72 ساعت دیگه وارد سایت بشم

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻

دریافت مجوزه چیه که میگن باید انجام بدیدکلا اموزشیار برام باز نمیشه که برم اطلاعاتمو ثبت کنم

این برام اومده

.ثبت نام و پذیرش شما با موفقیت تکمیل گردید، بعد از 72 ساعت کاری به سامانه ی آموزشیار مراجعه کنید

این برام اومده.ثبت نام و پذیرش شما با موفقیت تکمیل گردید، بعد از 72 ساعت کاری به سامانه ی آموزشیار م ...

اره برای منم همین اومده رفتم دانشگاه گفتن اسمت تو سایت نشسته برو بعدا بیا

این برام اومده.ثبت نام و پذیرش شما با موفقیت تکمیل گردید، بعد از 72 ساعت کاری به سامانه ی آموزشیار م ...

منم امروز ثبت نام کردم همین پیام اومد برام 

من ترم اولم ،تو سایت آموزشیار باید انتخاب واحد کنم و شهریه رو پرداخت کنم؟

از چندم باید حضوری برم

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻