2777
2789
من فکر نمی کنم اوضاع همین طوری بمونه.به قول معروف بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه

کاش خمش با هم بریزه پایین  خونه  طلا  دلار ماشین  آخه اینطوری زوره یکی بره تااا عرش  اون یکی ثابت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم همینو گفت سکته نکنی یهو شد ۱۰تا سکه یه روزم لابد با یه سکه خونه میخرن

راستش با پیش بینی هایی که میشه میگن تا دو سه سال دیگه ملک همچنان در رکوده و طلا پیشرو ، مگر اینکه توافق بشه ، توافق هم احتمالش ضعیفه

هیچکس نمیدونه چی میشه ، ولی مامانت راست میگه ، خیلی داری حرص میخوری ، اگه دور از جون چیزیت بشه ، ۱۰۰۰ تا سکه هم به دردت نمیخوره

والا منم همش میترسم طلا بخرم چند ماه دیگه بیاد پایین ضرر کنم

دیگه الان که کلا آدم میترسه حرکتی بزنه  منم میگن بفروش خونه رو   من اونم میترسم بفروشم ۴۰ تا سکه ام شده ۲۰تا  بعد ۲۰تا هم یهو بریزه پایین 

حیف شد سکه ۴۲ فروختم شد ۵۰ شوهرم گفت بفروش اگه زورت میاد نفروختم و گفتم نه حالا شده ۱۲۰ یهو هم بر ...

درست میگه دیگه کاری نمیشه کرد حرص نخور منم طلاهامو همین قیمت دادم با تفاسیر که ملکی که خریدم حالا مشکل هم داره آنقدر حرص خوردم حالا معده م عصبی شده

بیش از ۱۰ ساله تو سرمایه گذاری طلا هستمسکه نخرید برای سرمایه گذاری بارها تو این سایت گفتمسکه بغلت حب ...

میشه راهنمایی کنید چطوره  سرمایگذاری در طلا با  حقوق معلمی چجور میتونم یه پس انداز داشته باشم

دیگه الان که کلا آدم میترسه حرکتی بزنه منم میگن بفروش خونه رو من اونم میترسم بفروشم ۴۰ تا سکه ام ...

دقیققاااا همینه متاسفانه 

من خیلی پس اندازم کمه مثلا ماهی یکی دو میلیون 

چطور پس انداز کنم به نظرتون؟

حیف شد سکه ۴۲ فروختم شد ۵۰ شوهرم گفت بفروش اگه زورت میاد نفروختم و گفتم نه حالا شده ۱۲۰ یهو هم بر ...

حرف شوهرتو گوش بده ، راست میگه ، خیلیا اینجوری شدن ، فقط تو که نبودی ، علم غیب که نداشتی ، اون زمان بهترین تصمیمو گرفتی