2777
2789
ببخشین الان شما میدونی دوساله دیگه چی میشه ؟ قطعا نمیدونی و نمیتونی با قاطعیت تصمیم بگیری

تجربه سال های اخیر و وضعیت تورم نشون داده که طلا برای سرمایه گذاری بهتره ‌، ترجیح من هم همینه ولی در هر صورت هرکسی صلاح خودشو بهتر می‌دونه

حالا میگن خونه رو بفروش زورم میگیره ۴۰تا سکه فروختم حالا خونه بفروشم ۲۰ تا سکه دستمو میگیره

خب یه مدت دیگه ۲۰ تا سکه ات میشه ۳۰ تا ، ولی اگه ملکت رو نفروشی و طلا نخری ، ۲۰ تا سکه ات میشه ۱۰تا و بیشتر زورت میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما سکه می‌خری پس انداز کنی چیزی که لازم میشه رو باهاش بخری!!خب الانم ماشین میخوای !بشینی بشمریشون؛واست ماشین میشه؟؟اصلا این مدل طرز فکرو درک نمیکنم 

اگر از خرید آپارتمانت ناراضی هستی،ی کم درس بگیر از این قضیه و ببین نمیشه همش با دودوتا چهارتا زندگی کرد ماهی وقتا باید واسه همون لحظه زندگی کرد ،خب آپارتمانو واسه سرمایه خریدی دیگ یک کم به فکر زندگی الانت باش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بیش از ۱۰ ساله تو سرمایه گذاری طلا هستمسکه نخرید برای سرمایه گذاری بارها تو این سایت گفتمسکه بغلت حب ...

برای پس انداز چی بخریم ؟ 

بودجه هم در حد یکی دو میلیون تومن 

شاید کم بنظر بیاد اما پس انداز منه

اگه قیمت طلا میریخت چی؟ خونه هیچوقت توش ضرر نمیبینی

با یکی دوستم اینجا  اونم همینطور داغونه  حالا خوبه طلاهای سر عقدمو اینا رو نفروختم که آدم آتیش میگیره  آخه این چه وضعبه  سال ۹۵ تا ۹۷ طلا داشتیم نمیرفت بالا  بعد مردم امروز خونه میخریدن یه سطل رنگ میپاشیدن فرداش ۱۰۰ میلیون سود میفروتن  بعد ما اومدیم طلا فروختیم خوته که همه میگن خیانت نداره خریدیم  طلا میره بالا  گ وه تو این شانس  پول حلال به درد نمیخوره 

بیش از ۱۰ ساله تو سرمایه گذاری طلا هستمسکه نخرید برای سرمایه گذاری بارها تو این سایت گفتمسکه بغلت حب ...

میشه بگی من میخام ۲۰۰میلیون اب شده بخرم الان بخرم یا میاد پایین؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

منم سه میلیارد دادم ملک امروز خواستیم بفروشیم همون قیمت سه‌سال پیش میدن تقریبا شوهرمو بدبخت کردم حاص ...

پول حلال بیفایده است   منم میگن غر نزن بفروش آخه ۴۰تا سکه دادم  الان ۲۰تا سکه میشه  زورم میاد میترسمم بفروشم  ۱ساله دیگه خونه بره بالا  مملکت که نیس  گ و ه دونیه

خب یه مدت دیگه ۲۰ تا سکه ات میشه ۳۰ تا ، ولی اگه ملکت رو نفروشی و طلا نخری ، ۲۰ تا سکه ات میشه ۱۰تا ...

مامان منم همینو گفت  سکته نکنی یهو شد ۱۰تا سکه  یه روزم لابد با یه سکه خونه میخرن 

خب یه مدت دیگه ۲۰ تا سکه ات میشه ۳۰ تا ، ولی اگه ملکت رو نفروشی و طلا نخری ، ۲۰ تا سکه ات میشه ۱۰تا ...

حیف شد سکه ۴۲ فروختم شد ۵۰ شوهرم گفت بفروش اگه زورت میاد نفروختم و گفتم نه  حالا شده ۱۲۰   یهو هم بریزه با مخ بخوره پایین  معلوم نمیکنه  ولی شوهرم که میگه فرض کن همون ۴۰ تا سکه رو گوشه بانک داری