2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی ضعیفه

178 بازدید | 17 پست

دخترم کلاس اولیه ..شیطون لجباز و بازیگوشه به سختی به حرف گوش میده همیشه دعوا داریم باهم هی باید داد بزنم سرش یا خودمو یا اونو بزنم یکم آروم شه اونم در حد چند دقیقه بعد دوباره کار خودشو می‌کنه و همون آش و همون کاسه درساشو به زور می‌نویسه همش در حال ورجه وورجه س پررو هم شده هی باهام دهن به دهن میشه هرچی میگم یه چیزی میگه تو جوابش اوایل خیلی دل‌رحم بود الان اصلا دلشم به حالم نمیسوزه میخواد سکته کنم عین خیالش نیست ...عصبی شدم از خودم بدم میاد واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داد نزن کتکشم نزن خیره سر میشه  فقط باهاش حرف نزن کاره بد کرد بهش بگو دیگه باهات حرف نمیزنم خودشو تیکه پاره هم کرد نگاهش نکن درعوض کاره خوب کرد براش برچسب بخر بهش بده ببرش فروشگاه براش خوراکی بخر 

شایدد بیش فعاله بنده خدا ببر مشاور و اینکه بچه ورجه وورجه کن سالمهاگر ساکت و اروم بود باید نگران میب ...

ماشاالله تحرکش از هم سن و سالاش خیلی بیشتره..خودمم اعصابم نمی‌کشه نمی‌دونم چطوری باهاش رفتار کنم حس میکنم خیلی بهش فشار و استرس میدم خودمم تو فشارم واقعا نمی‌دونم چه رفتاری کنم باهاش هرچی به زبون میگیرمش بدتر می‌کنه دیگه منم از کوره در میرم بعدم پشیمون میشم ینی عذاب وجدان دیوونم کرده..روانپزشکو باباش مخالفه

ماشاالله تحرکش از هم سن و سالاش خیلی بیشتره..خودمم اعصابم نمی‌کشه نمی‌دونم چطوری باهاش رفتار کنم حس ...

خب میتونی دوره آنلاین پیدا کنی راجب فرزند پروری اگ واقعا دغدغشو داری 

لایک نکن

داد نزن کتکشم نزن خیره سر میشه فقط باهاش حرف نزن کاره بد کرد بهش بگو دیگه باهات حرف نمیزنم خودشو تی ...

بخدا این کارم کردم آره یکی دو دقیقه درست میشه بعد دوباره کار خودشو می‌کنه..اصلا انگار یادش نمی مونه چند دقیقه پیش چی شد و چه قول و قراری گذاشتیم