الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جراحی کردم عزیزم.پارسال عمل سخت و وحشتناک اما خوب از بازوهام راضی نبودم بعد عمل دوباره رژیم گرفتم ک بازو لاغر کنم کل چربیهای تزریقی ب باسن و هیپ دیپ جذب شد حالا بهممیگن خیلی لاغزی میخاستم ۵ کیلو چاقتر بشم
میدونی اونجور که فکر میکنی نمیمونه چاق میشی یا لاغر بهم میزیزه اندامت
خب یاید بعد عمل رعایت کرد دیگه وگرنه اندام اونجور نمیمونه به نظرم اول آدم تا اونجا که میتونه لاغر کنه بعد بره ابدو من زیر شکمم افتادگی داره زایمان هم داشتم خیلی دوست دارم ابدو کنم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
خاهر شما شکمش بزرگ شده ؟چربی های تزریقیش چی اب شدن؟
چربی تزریقی نداشت که فقط. شکمش و ابدو کرد چاق شد چون رژیم غذایی رعایت نمیکنه
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا