2777
2789
آره لعنتی میخوام طلاهای ریز بخرم پس انداز کنم هر وقت خواستم عمل کنم بفروشم به ریال نمیشه واسه این چی ...

خاهر شما شکمش بزرگ شده ؟چربی های تزریقیش چی اب شدن؟

خدایا شکرت 

عزیزم از کدوم ناحیه چاق شد؟؟؟آیا تزریق باسن و هیپ دیپ هم داشت؟؟؟الان شکم اورده؟

نه فقط ابدو شکم کلا چاق شد حالا من دقت نکردم از کجا چاق شده شما چرا پشیمونی؟ آخه دوستمم سه ماه پیش کرده من عکسش و دیدم شکمش قشنگ تخت شده

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط ابدو شکم کلا چاق شد حالا من دقت نکردم از کجا چاق شده شما چرا پشیمونی؟ آخه دوستمم سه ماه پیش ک ...

میدونی اونجور که فکر میکنی نمیمونه چاق میشی یا لاغر بهم میزیزه اندامت

خدایا شکرت 

نه فقط ابدو شکم کلا چاق شد حالا من دقت نکردم از کجا چاق شده شما چرا پشیمونی؟ آخه دوستمم سه ماه پیش ک ...

الان شکمش چاق شده یعنی؟؟؟؟

اخه میگن ک کلا شکم نمیاری بعد عمل حتی اگ چاق بشی ، پس حقیقت نداره 

خدایا شکرت 

بله. جاری من چاقتر هم شد. وقتی سبک غذا خوردن ایراد داشته باشه و درست نشه، ابدو که هیچ، اسلیوم کنی برمی گرده. فقط با جراحی و بیهوشی به بدنت خیانت کردی. این وسط فقطم جراحای زیبایی خوشحالن که از تنبلی و ناآگاهی مردم سود کلان می کنن‌

اره خیلی وحشتناک بود قشنگ مردم و زنده شدم بخدا ک نمیارزید

والله تو باشگاهم یه خانمی انجام داده بود میگفت ارزش نداره برمیگرده و چاقیش تو بازو سینه خیلی شده بود و اصلا اندامش حالت نرمال نداشت

بله. جاری من چاقتر هم شد. وقتی سبک غذا خوردن ایراد داشته باشه و درست نشه، ابدو که هیچ، اسلیوم کنی بر ...

یعنی شکم اورد؟؟؟

من فقط شکم و میخام بدونم که ایا مثل قبل شدا یا نه ؟

خدایا شکرت