2777
2789
عنوان

بچه ها بخیه های داخلی بینی هم شما پماد میزدید

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 27 پست
بله ولی کم ، اگه چرب باشه بهتره خشک نمیشه و کمتر میگیرهنه پره هام بخیه نخورده ولی انشاالله هفته بعد ...

ینی میحای ترمیم کنی؟ چند وقته عمل کردی مگه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ از بیرونه ک میمونه زیر چسب نباید اصلا چربش کرد

من هنوز اتل و گج رو بینیم دارم منظورم روی بخیه هام که پایین تیغه بینمه هست

ینی میحای ترمیم کنی؟ چند وقته عمل کردی مگه

من یکسالو دو سه ماهه عمل کردم

یه بار بعد ۴۰ روز که عمل کردم رفتم دکتر ویزیت کرد،دیگه نرفتم تا یکسال بعد عمل،اونم به خاطر یه برامدگی کوچیک روی بینیم

از دکتر خواستم سوهان بکشه گفت آبان ماه فقط وقت دارم

بعد به پیشنهاد خودش گفت توکه میخوای سوهان بکشی پره های بینیت هم جمع کن اول گفتم نه بعد دیدم بکنم بهتره یه تغییری هم میشه مجدد

آخی خیلی حس باحالیه اولین دیدنِ بینی حتا با اون همه ورم

من کلا برای هیچ مرحله ای از عملم استرش نداشتم جز شکل نهاییش الان خیلی حس عجیبییی دارم میترسم تغییراتم عجیب غریب شده باشه😁

من یکسالو دو سه ماهه عمل کردمیه بار بعد ۴۰ روز که عمل کردم رفتم دکتر ویزیت کرد،دیگه نرفتم تا یکسال ب ...

ینی دوباره بیهوشت میکنن؟ نمیترسی

سوهان کشی احتیاج به بی هوشی ندارهولی اگه هم داشت از چی بترسم🤔 کسی که یه بار انجام داده چرا باید بتر ...

بنطرم ترسناکه وقتی به هوشی اینکارو کنه بعد پروسه ش مثل عمل بینیه‌؟ ینی باز بینیتو باز میکنه‌؟

روز باز کردن گچ نهایت ورمه فک نمیکنم خوشایند باشه رفته رفته قشنگتر میشه

فقط میخوام خووووشگل شده باشههه😍😍