2777
2789
عنوان

پیش دبستانی سی میلیون زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 156 پست
چقدر بد برای ما انلاین برگزار شد،درس رو هم به صورت داستان های کودکانه فرستاد تا براشون بزاریم دوباره ...

نه والا برای هیچ کاری نکرد پسرم بیشتر سال تو خونه بود گفتن آنفولانزا ،بعد کرونا،بعد برودت هوا ،یک مدت گفتن آلودگی هوا ،بک مدت هم گفتن کمبود گاز ،چهار سال پیش 17تومن دادم برای هیچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دیدی از نزدیک؟من خودم از نزدیک دیدم خیلی خوب بودن با مدرسه پسر من که غیر انتفاعی رفته تفاوت نداش ...

آره دیدم فضای سردو بی روح میز صندلی رنگ رو رفته کثیف حالا تهرانه ناسلامتی ،درو دیوار زشت 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
عزیزم متاسفانه این روش تنها نکته مثبتی که داره جلوگیری از ورود وسایل فانتزی و مدری به مدرسه هست الان ...

عجب. واقعا زوره. بلد نیستن بچه هارو درست تربیت کنن؛ بچه ای که درست تربیت بشه با دیدن دو تا فانتزی مشکلی براش پیش نمیاد. ما هم مدرسه میرفتیم بچه ها وسایل جذاب و خاص میاوردن مشکلی هم پیش نمیومد..... همش از تربیت و آموزش غلطه. حتی بخوان کسی وسیله فانتزی نیاره روشش این نیس که بگن همه یه شکل باشه. مثلا پسر من از رنگ زرد بدش میاد ، فک کن بهش بگن تراشت باید زرد باشه. چرا باید بچه های طفل معصوم اذیت بشن به خاطر یه سری افکار احمقانه آدما . 

پولشم که خیلی زوره قشنگ به پدر و مادرا میگن خودتون سرتون نمیشه چی بخرید ما باید بهتون بگیم ؛ حالا هرکسی یه بودجه ای داره راست کار خودش میتونه بخره باید بشینه عزا بگیره.....

عجب. واقعا زوره. بلد نیستن بچه هارو درست تربیت کنن؛ بچه ای که درست تربیت بشه با دیدن دو تا فانتزی مش ...

دیکه چاره چیه خواهر سیستم نوین اموزشی هست دیگه حالا تصور کن این جای متوسط هست جای پایینتر چی میشه 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دختر من کلا نون نمیخوره پنیرم همینطور من گفتم نمیخوری بگیر بده به دوستت چون دوستش پرخور بود مدیر دعو ...

حق با مدیرشونه کاملا

اولا تغذیه برنامه داره و این باعث میشه بدغذایی بچه کم بشه 

دوماً اینجور مغزها و بهتره خونه بدین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

خب همون دیگه بخدا ،والا من تصمیم نداشتم کلا بفرستم انقد اطرافیان گفتن اجباریه مدرسه گفت اجباریه ک گف ...

واقعا برای تهران قیمت خوبیه. مهد سرای محله ما ماهی ۳۹۰۰ مهدهای دیگه که خصوصیه از ۵۵۰۰-۶ شروع میشه به بالا. سالیانه شو حساب کن حالا. تازه بالا هم نیستیم. میشه بپرسم کدوم منطقه اید؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دیکه چاره چیه خواهر سیستم نوین اموزشی هست دیگه حالا تصور کن این جای متوسط هست جای پایینتر چی میشه

ای بابا. کاش والدین اعتراض کنن.

بچه ای که از توی مدرسه همه رو یه شکل ببینه پس فردا توی جامعه چجوری تحمل میکنه یه بچه دیگه دو تا اسباب بازی بیشتر داشته باشه. حالا من که پسرم دو سالشه. اینو مادرا با بچه مدرسه ای باید بگن واقعا نتیجه ی خوب دیدن؟ خیلی بعیده در بلند مدت اثر خوبی بذاره. 

برا خرج و مخارج هم که همه ناراضی هستن. نباید زیر بار برن و حرف مدرسه رو گوش بدن با هماهنگی با هم

خب همون دیگه بخدا ،والا من تصمیم نداشتم کلا بفرستم انقد اطرافیان گفتن اجباریه مدرسه گفت اجباریه ک گف ...

همه غلط کردن واسه زندگی شما تصمیم بگیرن، درد زایمان و خرج پوشک و شیرخشک و هزینه تحصیل و آینده و اشتغالشو قراره اون احمقا تقبل کنند؟؟؟ نه عزیزم نشستن یه گوشه فقط و زر مفت میزنن

حق با مدیرشونه کاملااولا تغذیه برنامه داره و این باعث میشه بدغذایی بچه کم بشه دوماً اینجور مغزها و ب ...

خوراکی اجازه نمیداد آجیل اجازه نمیداد حالا خودش چی میداد نون و پنیر که دختر من دوست نداشت بعد دختر من صبح زود نمیتونه صبحونه بخوره الان تو مدرسه معلم نیم ساعت بعد شروع کلاس بهشون اجازه میده لقمه بخورن دختر من یا شکلات صبحانه میبره یا آجیل میخوره یا هر چیز دیگه اما تا حالا کسی نگفته چرا اینو آورده؟ گاهی هم به دوستاش میده خب گشنه بمونه اصلا چیزی از درس متوجه میشه؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

خوراکی اجازه نمیداد آجیل اجازه نمیداد حالا خودش چی میداد نون و پنیر که دختر من دوست نداشت بعد دختر م ...

عزیزم حق دارین شماهم🌺🙏

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

واقعا برای تهران قیمت خوبیه. مهد سرای محله ما ماهی ۳۹۰۰ مهدهای دیگه که خصوصیه از ۵۵۰۰-۶ شروع میشه به ...

آره این مهد هم تو سرای محله هست ،طبقه بالاشم کلاس زبانو ژیمناستیک داره ک ۳ساله ژیمناستیک میبرم دوسالو نیمم زبان الانم گفتم دیگه ببرم پیش

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست