2777
2789
عنوان

پیش دبستانی سی میلیون زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 154 پست

قیمت همینه پسر منم پیش1 هست، لباسش یک تومن، مهد هم گفتن بین 28 تا سی تومن

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷۰۰ کتاب ؟؟؟ 😐

اره اکثر کانگرو و کاج و این سبک میدن هرکتاب ۲۰۰ اینا هست البته در کنارش چند تا هم کتاب آموزش پرورش میده

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

پارسال من ۲۱ تومن دادم امسال شنیدم همونجا شده ۲۵پارسال یه جا بود که تا ۳ نگه میداشت نهارم میداد ۳۵ ب ...

یا حسین 💔خدایی زورداره حالا میترسم هی تقی ب توقی بخوره تعطیل کنن اینم نمیشه ک انلاین الکی پولمون بره 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
مدرسه دولتی سی میلیون؟!!!!!

پیش دبستانی دولتی نداره 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

من مرکز خصوصی میبرم ۲۵ شهریه هر مراسم و عکاسی هزینه جدا لوازم تحریر لیست دادن ۳ تومن شد لباس یک کیف ...

یاخدا اوناهم هست🥲🤦🏻‍♀️

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
یا حسین 💔خدایی زورداره حالا میترسم هی تقی ب توقی بخوره تعطیل کنن اینم نمیشه ک انلاین الکی پولمون بر ...

اون تقی توقی هست و تعطیلیشون زیاده ولی خب مهارته و باید بچه بره پسره من خیلی از وقتی میره مستقلتر شده برای کلاس اول واقعا لازمه بود جایی که نرمالتر بود قیمتش ولی خب کیفیت پایینتر

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

یا حسین 💔خدایی زورداره حالا میترسم هی تقی ب توقی بخوره تعطیل کنن اینم نمیشه ک انلاین الکی پولمون بر ...

تعطیلی زیاد داره برا ما تغذیه هم گفته بود داره بعدا فقط نون و پنیر میداد که هیچکدوم نمیخوردن گفتیم تو گفتی عدسی میدی لوبیا میدی گفت تورم بود گرون شد صرف نمیکنه جشن پایان سالم نکرفت

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️